tisdag 9 november 2010

En salig blandning
Jag hinner inte springa på loppisar så ofta som jag önskar att jag skulle. Tur då att jag har min mamma som har all tid i världen ;O) Dessa charmiga saker fick jag redan för ett tag sedan... En gammal doktorsväska, tio styckna vackra efterrättsgafflar, en stor emaljmugg och en sött dynvar med spets. Tack snälla :O)

Min mamma är dessutom världens bästa som ställer upp i ur och skur för barnen. Den krassliga dotterns flunssa var envis och ännu igår fick hon stanna hemma från skolan, och då blev det en dag med momma. Superduper tyckte hon och det tackar vi för :O)

12 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Visst är det bra med dessa mammor hur gammal man än blir så behövs de :)
Fina fynd du fick!
Kram Kicki

Cathrin sa...

Mammor är fantastiska och väldigt bra att ha. Både när de är "loppistokiga" och kan hoppa in för att ta hand om sjuka barn. Känner igen mig på pricken. Är så tacksam över min lilla mamma. Och jag måste säga att det var mycket fint du fick!
Gillar verkligen väskan!

Hoppas sjuklingen kryar på sig!
Kram
Cathrin

bean emäntä - bea's sa...

Fina fynd du fått av lilla mamman! Visst är mammorna och papporna härliga att ha, ett faktum som åtminstone jag dessvärre ibland glömmer.

Louise sa...

Mammor är allt bra härliga ♥

Kamomilla sa...

Mammor är BÄST!! Och den där doktorsväskan är UNDERBAR!!

Moster och jag sa...

Alltid bra att ha mamma som ställer upp. Och många fina fynd har hon gjort åt dig också. Jag gillar doktorsväskan och efterrättsgafflarna skulle jag också behövt.
Hoppas dottern börjar bli frisk igen.
Ha det bra!!!

Lyckoslanten sa...

Hon kan dig utan och innan din mamma! De är ovärderliga våra mammor! Ha det gott och hoppas att dottern får springa runt i nya snön nu! ♥

alegni sa...

vad behändigt med en privat loppisbetjänt. härligt att hon också kan ställa upp som barnvakt när barna är sjuka.
de där dessertgafflarna är riktigt fina!
kram

Drömmar och Lycka sa...

Ja, våra mammor är underbara. Vet inte vad jag gjort utan min :) Vilka fina loppisfynd, doktorsväskan var jätte snygg. Hoppas dottern mår bättre!

Ha det gott! kram Linnéa

StrandviksVillan sa...

Perfekt med nån annan som fyndar åt en!
Jaaa, vad skulle man göra utan dessa mammor? Dom har man verkligen nytta av då och då.

Sara sa...

Hej Mia!
Vilken sorts "panel" är det som ni har på era väggar och i era tak? Kommer du också ihåg varifrån de är köpta?

Galleri MochB sa...

Hej Sara! Panelen i taket följde med huspaketet. Den har rundade kanter. Omålad när den kom och ett himla sjå att måla den vit ;O) Så jag skulle rekommendera att man beställer färdigt målad. På väggarna har vi pärlspont köpt på den lokala brädgården i staden. mvh Mia