söndag 14 november 2010

Glad farsdag


Återigen en bild på några av mina blåvita kaffekoppar. Åtminstone min fader dricker kopiösa mängder kaffe. Om jag dricker en kopp kaffe en eftermiddag har jag svårt att sova på kvällen, och han i motsats går upp och kokar kaffe på natten om han inte får sova :O)

Har varit en intensiv helg med juniorfotisavslutning, FSG-mästerskap, farsdagsfirande och ovanpå detta en febrig mamma Mia... Mår iallafall bättre idag! Lillasyster har också kryat på sej även om det var segt. Hon har skidat hela tio varv runt huset! Och storasyster har hunnit flytta hemifrån och bo en stund i garaget ;O)

7 kommentarer:

Moster och jag sa...

Jätte fina kaffekoppar, jag tycker mycket om blått och vitt.
Hoppas du har kryat på dig, tycks vara många "bobbor" i luften.
Min pappa är på resa till Egypten så vi firade honom redan förra helgen men här hemma hos oss har vi nog firat far i huset.
Ha en bra vecka!!

Livet på Vestergård sa...

Fina koppar!
Jag är inte heller i bästa skick men det är väl så den här tiden. Många som har feber nu tycker jag.
Tur att inte dottern flyttade så långt bort :)

Lilja's Corner sa...

Dom e nog finurliga dina ungar :)
Jag dricker kaffe på jobbet om jag känner mig slö, men oftast resulterar det endast i uppsvälld mage... Finfina koppar har du i alla fall!

Huset på landet sa...

Jag är ingen kaffedrickare heller, men gubben kan hinka in hur mycket som helst.
Dina blåvita kaffekoppar är så söta!
Hihi, ja det är bra att kunna flytta ut i garaget en stund. Kanske de som var kvar inne i huset blev snälla under tiden då ;).

Lyckoslanten sa...

Här har du en till som inte kan dricka kaffe senare än tidig eftermiddag1 ;o) Senaste vecka har jag känt mig rostig och det har inte hänt på otaliga år! Kommer ihåg när jag flyttade/rymde hemifrån... under köksbordet. Krya på dig! ♥

alegni sa...

jag har varit en kaffemoster sedan jag var baby, men nu börjar det kännas som om jag fått min andel. i dagens läge tycker jag att kaffe endast är gott på morgonen, med smörgås till. tror faktiskt jag ska sluta med kaffe vid andra tidpunkter, för ibland får jag till och med kväljningar när jag dricker det. nåja, vi får se, kanske det är övergående... eller kanske jag är gravid? NÅ NÄÄ, det är jag INTE! :D

Lottaspace sa...

Härliga koppar!
kan inte heller dricka kaffe på kvällen, sover inte alls då..
Trevlig helg!
kram, Lotta