torsdag 4 november 2010

Bokhylla


 


 
 

Ovanför min blogghörna har jag en hylla som är fylld med gamla böcker. Dels böcker som min mamma läst när hon var ung, så några gamla biblar och sångböcker som jag fått av min mormor, och så några riktigt fina böcker som min morfar bundit in själv. Jag har säkert ärvt mitt läsintresse av min morfar, för också han läste alltid mycket böcker. Minns att vi ibland läste samma romaner och deckare :O)

Idag har jag spenderat dagen hemma med en krasslig lillasyster. Hon fick hög feber redan tisdagkväll och ännu känns hon riktigt varm... Inte kul med sjuka barn, men rätt skönt med en extra hemmadag. Och ja, vi har hunnit läsa flera böcker för varandra :O)

11 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Snygg hylla! Gillar de där bokpärmarna! Otroligt att din morfar har bundit in böcker själv! Min morfar läste mycket för mig och intresse för släktforskning har jag fått från honom.
Hoppas nu att lillasyster blir frisk till helgen! ♥

Nette Cecilia sa...

Blev riktigt nostalgisk när jag såg Kitty böckern ,kram Nette

StrandviksVillan sa...

Nu börjar jag sakna den där magiska känslan med böcker... Att tumma och bläddra... och spänningen! Har en hel del böcker från både min egen och mammas barndom sparade... nånstans :S
Har inte läst böcker på jättelänge nu, men idag fick jag låna en av en kollega så den ska jag försöka ta mig igenom :)

Hoppas M kryar på sig snabbt!!

Kamomilla sa...

Jättefin hylla för dina fina böcker!

alegni sa...

jag älskar också böcker, men dessvärre tar datoriserandet så mycket tid numera att jag knappt hinner läsa någonting alls numera. eller hinner och hinner, det är ju en prioriteringsfråga förstås...
de där röda bokryggarna väcker många minnen :)
hoppas lillan kryar på sig snart!
kram

Lotta sa...

Hejsan! Känner igen röda Kitty-böckerna....dem har vi en lång red. HArmas över att barnen aldrig varit intresserade av att läsa dem. De är ju så bra...
Hoppas ni mår bättre idag,
-Lotta-

Sanna sa...

Vilken fin blogghörna! Gillar också den fina hyllan med gamla böcker! Jag gillar också att läsa och har nästan alltid någon bok på gång.. Hoppas din dotter blir frisk snart!

Ha en skön helg!
/Sanna

Drömmar och Lycka sa...

Hej! Så fint, böcker tycker jag är en underbar detalj i hemmet. Vilken mysig blogghörna du har i inlägget innan.

Ha en underbar dag! kram Linnéa

Vit Poesi sa...

Snyggsnygg hylla!
Ha en fin helg!^
Kram Malin

Lilja's Corner sa...

Skojig den där ljuslyktan med kjol!
Så fina gamla böcker. Vi borde ha en massa gamla Kitty- och andra röda böcker hemma som varit mammas och som jag läst sen.

Hoppas ni har en skön söndag!

Humble Bee sa...

Caroline Keene books! Lucky You! I would trade one with you if you want someday?
~Becki