onsdag 5 augusti 2009

Sommarens vackraste...


Sommarens vackraste kväll spenderade vi på vår äng...


... som egentligen inte alls är vår äng


... men som vi låtsas är vår äng, för där är så vackert när det är vindstilla, varmt och solen håller på att gå ner. Som det ju var igår!! Såå underbart.


Pipso trivdes också där med oss :O)


Och ängen kan vi ju använda som stand in för gräsmattan,


eftersom det bara pickar lite strån här och där ännu på vår... MEN jag kan skryta med att den nu äntligen är helt sådd!! (tackvare mannen om jag är helt ärlig) Nu vill vi bara ha sol, värme och något stilla sommar-regn sådär passligt emellanåt, så vi slipper vattna ;O)


8 kommentarer:

Frida sa...

Vilka underbara bilder.
Kram Frida

bean emäntä - bea's sa...

Vilken underbar sommarkväll ni haft! Här mestadels mulet.

Din karl är inte dålig han heller...! Det växer nog snart får du se! Och sen är det bara att klippa och klippa och... Heh!

alegni sa...

härligt med en "egen" äng att få njuta av sköna sommarkvällar på. tids nog får ni er egen gräsmatta... sen får ni tävla om vem som ska klippa gräsmattan ;) varje gång det är dags för gräsklippning här, bannas vi över alla buskar, träd, blomland o annat som krånglar till jobbet, o maken säger att han ska asfaltera hela gården ;)

Lilja's Corner sa...

Ååh, va härliga bilder! Jag vill också ha en "egen" äng. Vi har en som funkar bra på våren, men på sommaren är gräset knähögt och det känns inte så trevligt. Dessutom ser ju hundarna ingenting ;)

Livet hos mossi sa...

Ååh va mysigt ni har det där! :) Va schysst att Pipso (som man bara måste uttala på muminsvenska ;)) fick vara med åxå. Ja tror inte Pipso å Tindra sku kunna leka tillsammans dock ;)

Härliga bilder! :)

Vi saknar er massor :/

Kamomilla sa...

Sommar... Det där är något att ta fram ur minnets djupa fickor i vinter!

Lantliga drömmar sa...

Ängar är underbara! :) Jag är så glad i vår egen äng, även om den inte är så jättestor, men den går ner till ån och en dag kommer det att bli så vcakert när vi röjt bort träden nere vid strandkanten :)

Härliga bilder, och vilket fint skrivbord du fyndat i inlägget under!

Galleri Hönshuset sa...

Vilka härliga sommarbilder. Precis vad jag vill ha, regn så där lite lagomt när man måste vara inne eller under natten går också bra...

ha en underbar helg. Kram Pirre