lördag 8 augusti 2009

Storasysters rum


Här kommer också lite bilder från storasysters ommöblering. Hennes skrivbord är litet och sött och det köpte vi av vår förra husägare för en billig peng. Nu står hennes bord också mellan ikeahyllorna med en hylla ovanför som min pappa snickrat.


Pigtittaren är ett loppisfynd, som snart skall få flytta till andra sidan av rummet, där hon skall få en egen liten byrå. Kräver några lager vit färg innan den kan flytta in ;O)


Här hennes version av moppebyrån...


Den gamla fönsterkarmen med hönsgaller passar bra som anslagstavla. Hade den redan från tidigare, men fick idén via en av inspirationsbilderna här nedan. Tidigare brun nu vit :O)


Nu har vi just one problem kvar! och det är ett stort färgglatt barbiehus. Har tidigare stått i storasysters rum. Men hon vill inte ha det. Och det ryms inte in i lillasysters rum, och jag vägrar ha det i mitt rum ;O) Hotade med att sälja det på loppis förra veckan, men det föll heller inte i god dager... Fast nu har de faktiskt lekt med det flera dagar i följd...

Ikväll skall barnen och jag åka på Diggiloo!!! Skall bli såå kul!!! Blev bestämt så här i sista minuten eftersom jag faktiskt vann min biljett :O)


11 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Ojoj och håhå... Här borde också barnens rum röjas och städas innan skolan börjar...
Men var göra av alla prylar?? Tycker det hjälper inte hur många lådor och boxar man än skaffar.
Vår E har ett ganska stort skrivbord som jämt är översållat med pysselsaker, så läxorna blir nog fortsättningsvis gjorda vid köksbordet ;)

Hoppas ni njuter av den härliga sommarvärmen!

Elsa sa...

Kaunis ja inspiroiva huone tytölle! Piianpeili sykahdyttää!

Clarice sa...

Oj så mysigt, fint, prydligt och städigt storasysters rum är. Tycker som strandviksvillan. Vad göra med alla saker? Fast vi har faktiskt beställt en del möbler från Oliwer furniture till dotterns rum så än finns det hopp!

Kramis,

Moster sa...

Du skall absolut inte sälja huset och om du ändå gör det så sälj det åt mig, jag skulle kunna behöva det för min minsting. Till Åbo är det säkert inget problem att få det med släkten någon gång.
Kram Moster

Livet hos mossi sa...

Vad fint de båda har fått det i sina rum...fast de va ju fint tidigare åxå. :) Barbiehuset kommer helt säkert i användning igen, sånt där går ju i perioder! Hoppas ni hade skåj på Diggiloo. :)

bean emäntä - bea's sa...

Vad fint ni har det, allt så väl i ordning! Här är det lite svårt ibland att hålla ordningen hur man än tjatar. Ska jag kanske prova och sluta tjatandet, kanske hjälper det...?

Jag skulle också försöka att behålla huset.

Hanna sa...

Tosi kivat huoneet, molemmilla tytöillä. Minulla myös menossa tyttöjen huoneiden sisustaminen, haluaisin vähäksi aikaa eroon liiasta vaaleanpunaisesta. Se on tosin aika vaikeaa :)

Sanna sa...

Vilket fint rum! Många fina detaljer!!Anslagstavlan med hönsnät är jättefin.
Ha en bra ny vecka!
Kram Sanna

Kamomilla sa...

Jättefint i hennes rum! Tänk om man själv hade haft ett så fint rum när man var liten... Jag var tvungen att dela rum med min syster och jag hatade det... :D

Under en vind sa...

Vilket fint rum!!!

Hoppas du hade en trevlig kväll med diggiloo gänget! Vi såg dem förra söndagen och gillade vad vi såg!

Kram!

Huset på landet sa...

Grattis till biljetten! Det var säkert en jättebra show.
Ser att båda flickorna har samma smak och båda två har så fina, fräscha rum. Barbiehuset kan ni väl sätta ut i förrådet en tid, så börjar nog nån sakna det. Inte är väl lillasyster ur barbieåldern redan?
Men nog är det ett dilemma alltid, vad man ska förvara alla leksaker, stora som små...