måndag 3 augusti 2009

Lillasysters rum


Tänk vad en liten grej kan sätta många bollar i rullning... Eller så liten var grejen inte, men ändå... Ni kanske minns att jag hade köpt en sak på loppis som vi baxade in i bakluckan på bilen. Nå denna saken har nu blivit vit och inburen i lillasysters rum. Börjar man skolan måste man ju bara ha ett skrivbord ;O) I min iver glömde jag att fota det före, men då var det furu och ganska så ocharmigt... Men jag såg potentialen och hon gillade det!!


Men detta var alltså början på bollarnas rullning.... hyllor har flyttats, hyllor har målats, och då inte bara i hennes rum utan också i storasysters rum. Hon hade redan sitt skrivbord, men ville ju också ha lite omvandling i sitt rum. Rätt kaotiskt var det mellan varven, men på samma gång har vi också fått bort en massa grejs sorterat och dammet torkat i vrårna. Och om man passar på att fota innan alla miljoner smågrejer har flyttat in tillbaks så känns det fräscht och fint... ;O)


Bokstäverna beställde jag för flera år sen från Sipikka om jag inte minns fel. Går också att beställa här. Den lilla moppebyrån har jag bloggat om tidigare, och passar bra för alla hennes pennor och andra smågrejer. Hyllan mellan hyllorna är ditsatt i brist på bättre, men kanske någon trevligare skönhet dyker upp så småningom någonstans :O)

Sjuklingen har tillfrisknat, och är just nu på fotbollsträning med övriga familjen. Själv skall jag bege mej ut i hallonsnåren!! Och sen ryktades det om övernattning hos kompisar. Lillasysters kompis är tre år och avgudar henne så det står härliga till... "Milanda, Milanda jag vill klamas" ropar hon så fort de träffas :O)


16 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Det var ett fint skrivbord ! Nu blir det nog spännande att få läxor :) Åtminstone brukar blivande förstaklassister se fram emot dem!

Frida sa...

Vilket fint skrivbord. mysigt rum din dotter verkar ha.
Kram Frida

Grinden på glänt sa...

Det ser fräscht och fint ut!

Vit poesi sa...

Så fint det ser ut!! Kul att lillasyster blev glad
kraaaam

StrandviksVillan sa...

Hmm... hos oss har vi ju också en tjej med maaaassor av småprylar och pysselgrejer som borde börja sorteras igenom... Hon har också en moppe-byrå, men den används inte som jag tänkt.

Jättefint bord och allt annat också. Och jag förstod genast vem lilla kompisen är :) Hon är alltid snabb att krama vår lillebror också, så sött!

Skönt att stora M kryade på sig så snabbt!

Jessica sa...

Oj så fint Milla har fått det i sitt rum. Hoppas skrivbordet kommer i flitig användning efter skolstarten :)

alegni sa...

det gäller att se potentialen i saker o ting, så blir det så fint, så fint i slutändan!
vilket fint rum hon har, din dotter!

Huset på landet sa...

Ojoj så ni har bollat ;). Skrivbordet blev jättefint. Här skulle vi behöva sätta några bollar i rullning också i A:s rum, men just nu räcker inte tiden till.
Så många fina loppisfynd du gjort också, nu ångrar jag verkligen att jag inte tog mig till Yttermark loppis...
Ha en skön vecka och hoppas att ingen fler i familjen blir sjuk!

StrandviksVillan sa...

Svar: Jooodå, visst har jag föreslagit att ta bort tv:n, för själv tittar jag rätt sällan, men övriga i familjen är helt emot mitt förslag.
Det är ingen annan än jag som vill kolla på övervåningen, dels för den pyttelilla tv:n, dels brist på ordentlig soffa (jag däremot tycker ju soffsängen är mysig :)

Kamomilla sa...

Det gäller att se potentialen, och det har du ju minsann gjort! Hjälp så snyggt!!! Det är så kul att fixa om och förstås är det kaos innan det blir klart men sen är mans å nöjd...

(vi har samma fixande här nu, i sonens rum)

Drömmar och Lycka sa...

Hej! Oj vilket fint skrivbord, i det kommer det att bli roligt att göra läxor. Vad mysigt rummet ser ut att vara.

Ha en fortsatt bra kväll! kram

Kajsas Konst sa...

Vilket fynd o bra blev det! Roligt att få börja första klass oxå:)

Flickan på landet sa...

Skrivbordet är ju ett jättesött fynd! Mysigt rum har hon också.

Och takgungan du visar för några inlägg sedan är bara för underbar. Missuppfattade jag något eller har du gjort den själv? det är en sådan jag drömmer och min man har lovat att laga en men jag undrar om hur många år?! ;-)

Kristiina sa...

Va fint rum lillasyster har! Så städat!

mimmuli sa...

Ja så blir det--bollen börjar rulla...och sen är det en massa jobb att flytta saker...sen flyger sakerna omkring ett tag..slutresultatet är super fin..tills man tröttnar å börjar om...=D ja de e bara så...;D Är man inrednings galen är man..*flittnar*

Ekebo sa...

Vilket fint skrivbord kan tänka Mig att du såg att det skulle bli fint vitt. Nu fick jag flera ideer till sonens rum som måste göras i ordning.......det ser ganska rörigt ut just nu. Det var ett utav semesterprojekten som inte blev gjorda.

Gulligt med mindre beundrare!!

Kram Malin