fredag 30 maj 2008

Rättvist...

I vårt hus råder en minituös rättvisa! Ni vet... om du får en röd glass skall jag också ha en röd glass... osv. Mina tre Tilda burkar som jag fick genom drömklubben kunde jag inte, hur jag än försökte, dela i två rättvisa delar. Så jag lovade storasyster att hon fick ta dem till alla sina småprylar och lillasyster skulle få min gamla ikea moppebyrå. Den blev vit i samma veva som de övriga lådorna i söndags... Och har nu piffat upp den lite med text och nya knoppar, och hon plockade glatt in alla sina pennor i den. Ordning och reda :O) Lappar står det också på en låda, och den lådan är till för alla miljoner småbilder hon klipper ur tidningar... Tex vackra leksaker jag önskar mej av tomten... eller vackra saker som kanske mamma önskar sej av tomten... :O)


6 kommentarer:

Strandviks-Villan sa...

Nu blir jag faktiskt på G att ta itu med Storasysters rum! Har tre stycken Moppe själv, en vitmålad i kontoret och en var har Syster o Bror. Kanske jag borde göra text på samma sätt på Storasysters? Hon har såååå mycket småplock!!
Ja, visst var jag till ett vackert hem igår!

Lenas pysselgrop sa...

Snyggt!

Huset på landet sa...

Snygg och praktisk! En låda för lappar skulle vi också behöva. Och en för stenar och "silver" och "guld" och...

Vackrare vardag sa...

Jättesnyggt! Båda dessa och allt här under också!

Grinden på glänt sa...

Hi hi... Känner igen det där med syskon rättvisa!

lyckostunder sa...

Snyggt, vi har också en omålad moppe i källaren, kanske den får flytta upp tillbaka. Först får den dock besök av färgburken! Tack för inspirationen!
Ha en skön helg!