tisdag 18 november 2008

Utnämning


Fick denna utnämning idag av Maikki med den mysiga bloggen Maikkis liv & maalaisromantiikka. Och med denna tillhörande underbara text...
Galleri M&B on uusi tuttavuus jolla todella inspiroiva ja kaunis blogi, kiitos suuresta ilosta jota jaat meille muille:)
Ny bekantskap som har en väldigt inspirerande och vacker blog. Tusen tack för den stora glädjen ni delar med er till oss andra:)

Tusen Tack snälla du! Man blir så glad i hela kroppen när man läser sådana vackra saker om en själv, och allt lite rörd också. Och visst är det roligt om man kan inspirera andra! Men ni är också många, många här i bloggvärlden som inspirerar mej, så gott som varje dag. Och så många nya vänner man fått och får fortsättningsvis. Därför också helt omöjligt att ge den till någon speciell, så ni får den alla ni som jag ständigt har ett behov av att besöka...

Hälsa gärna på hos Maikki. Hon är en alldeles färsk ny bloggvän för mej också, så vi håller ännu på att lära känna varandra... ;O) Dessutom har hon en liten mysig nät-butik med många härliga saker.Och nu gör det inget längre att det regnar, blåser och är riktigt dundergrått ute... :O)


6 kommentarer:

Ekebo sa...

Fin utnämning då fått den är du värd. Kram Malin

Vit Spets sa...

Grattis till Din fina utnämning...
Ha en trevlig kväll
/Siv

Grinden på glänt sa...

Grattis!

Vilka härliga servetter!! Såg dom först nu...

Kamomilla sa...

Roligt med utnämning! Grattis
Gillade också ditt förra inlägg!

Frida sa...

Grattis till utmärkelsen,den är du värd. Det är alltid så fina inlägg här hos dig.
Ja här har det också varit ruskväder i dag, regnat och blåst omvartannat. Hoppas det blir bättre väder imorgon.
Ha det gott!
Kram Frida

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej och tack snälla du för dina fina ord.
Och ett jätte gratis till utnämningen!

Ha det gott

Viveka