tisdag 6 maj 2008

Nytt


Vi hittade egentligen inte så många trevliga små butiker i Åbo... Butiker i massor ja, men inga sådana med "mina märken" och "mina grejer". Tips emottages med tacksamhet tills nästa gång.... Borde väl ha frågat detta innan jag åkte...:O) På promenaden hem fanns iallafall en, kommer tyvärr inte ihåg namnet, som var riktig charmig och mysig. På vänster sida på dendär gatan ner mot ån...:O) Köpte inte så mycket men jag njuter av att bara titta också!!! Den lilla söta kronan fick följa med därifrån och servetter får man aldrig för mycket av. Innan dess hade vi inventerat Indiska...:O) Där hittade jag fyra härligt vackra blåvita muggar. De skall få hänga på kökshyllan. Fanns också små skålar så kanske det blir dem nästa gång... Plus att lite annat pyssligt och sommarfräscht hamnade i våra kassar!

På loppiset fyndades just ingenting... Vet inte då om det berodde på sällskapet (2 yra ungar och en uttråkad karl) eller på utbudet... Förutom då en låda med 39 st fina ungdomsböcker för 6 €!! Dem kunde jag bara inte lämna kvar!! Vår storasyster håller som bäst på och lär sej läsa, men hon har lite problem ännu med att minnas vad hon läst i början av sidan när hon kommer till slutet... Men jag lovade henne att hon skulle få dem när hon blir 12...:O)

14 kommentarer:

Gammelgård sa...

Härliga saker du köpt! Dedär muggarna tittade jag på på indiska också, men köpte vita istället!(fast jag älskar blåvitt porslin..)

lyckostunder sa...

Så fina saker du hittat, muggarna från Indiska var så fräscha!
Kram!

Strandviks-Villan sa...

Du skriver så trevligt! Muggarna är jättefräscha och kronan så söt. Har själv haft mani på att samla servetter men har börjat sansa mig på sistone.

Grinden på glänt sa...

Fina saker du köpte. Kronan liknar sådana som jag gör... :)

Marja Kristiina sa...

Härligt med blåvitt!

Vilka böcker fanns det i lådan? Jag är galen förtjust i ungdomsböckerna (fortfarande :-/) och läser mina Lotta-böcker just nu för hundrande gången!

Kamomilla sa...

Vilket loppis besökte ni???

Lantliga drömmar sa...

Vilka härliga saker du köpt! Muggarna är riktigt charmiga, och de ser precis ut som DU, som den bild jag fått av dig! :-)

anu sa...

huomasin että kirjoitit suomeksi...voi miten kiva!kun minä en ruotsia osaa edes sen vertaa että yrittäisin kirjoittaa(häpeäkseni myönnän)!mutta voi miten kauniita kuppeja ja tuo kruunu on ihana!

Mia sa...

Härliga inköp! Passar dig otroligt bra. Kan redan se dig på verandan, med en kopp te ;-)Stora W har fått magsjuka, så börjar ni känna er risiga, så vet ni...:(

Inredningstokig själ sa...

Jättefina inköp, så fina servetter att man inte ens skulle våga använda dem *blink*

Under en vind sa...

Vilka fina muggar!! Gillar blått och vitt på porslin, härlig svensk sommar känns det som!

Ha det gott, kram!

Vackrare vardag sa...

Vilka mysiga inköp, speciellt kopparna var så somrigt fräscha! Låter härligt med de där böckerna...

Millas hem sa...

Hej!
Jag blev direkt förtjust i muggarna från Indiska. Kul att de är olika i sitt mönster. Emaljbringaren du visar på din söta bricka(den du gjort själv,va?)är kanonfin.
Indiska har ofta mycket fint!
Kram Camilla

me and alice sa...

Härligt somriga blå saker du köpt!
Det var en mumsig bulle hon har i förra inlägget...Mums!
kram Susanne