torsdag 4 augusti 2011

Skärgårdsloppis


Innan nästa inlägg måste jag också slå ett slag för skärgårdsloppisen som pågår just nu på Fagerö. Över 70 försäljningsbord och verkligen massor med prylar. Har själv ett bord där och har redan sålt en hel del. Den är öppen ända tills torsdag nästa vecka, så har ni vägarna förbi kan ni passa på att vika in där en sväng, vard 14-20 och lö-sö 11-17. Lönar sig också att komma längre ifrån, för borden fylls på vartefter, och man kan få kaffe, glass och mat i restaurangen vid havet.... Smygreklam kallas detta visst :O)


Dagens fynd blev denna lilla söta Karhulaburk för 3 euro. Lite buckligt lock, men det stör inte nämnvärt. Tidigare dagar har vi fyndat billiga böcker, filmer, kläder och barnen har hittat billiga småprylar som de bara måste ha...


Fick idag en kasse av mamma innehållande hemkokt vinbärssaft och krusbärsgele. Mumsfilibabba. Och karhulaburken passade perfekt för de salta kexen :O)

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Ni är väldigt aktiva ditåt med att ordna trevliga saker.
Den där gelen ser riktigt god ut :)

Lotta sa...

Kul med loppis- hoppas det blir fler.
Njut av sensommaren och solen som värmer alltid då den skiner... ;)

Lyckoslanten sa...

Ska verkligen försöka ta mig en tur dit och kolla in stämningen! Snäll mamma du har! ♥

Huset på landet sa...

Härliga burkar! Här väntar vi också på att mommmo ska börja safta ;).
Jag hoppas vi hinner ta en tur via Fagerö. Hade själv grejer inlämnat på loppiset i Yttermark för några veckor sedan, men sålde inte mycket så jag blev lite loppistrött. Tror det går om ganska fort i alla fall ;).


Ha en fortsatt trevlig augusti!

Kamomilla sa...

Än en gång harmar det att man bor för långt nere i landet... :(