onsdag 13 juli 2011

Fina fynd


Tiden går fort när man har roligt, och nu har det redan gått en hel vecka sedan vår utflyktsdag. Den blev precis så bra som jag trodde och vi hann med en hel del på en enda dag. Vi startade på förmiddan och styrde mot Jakobstad. Där lunchade vi i solen på gågatan, besökte såklart Blossom, fortsatte med en storloppis, svängde in på fika vid vackra aspegrens trädgård, och for sedan vidare mot loppisracet i Purmo. Där var det proppfullt med folk, och jag undrar om det någonsin tidigare varit så mycket folk i denna by ;O) Lundagård var precis så mysigt som man trott, och vi hade det mycket trevligt när vi vandrade omkring där på loppisgårdarna. En hel del fynd blev det, de flesta gjordes dock på storloppiset inne i stan.

 

Det blev en hel hög med blåvita tallrikar för en billig peng.En hel hop vackra omaka glas för en ännu billigare peng.och på Lundagård köpte jag snörhållaren som jag suktat efter redan på juthbacka ifjol.

Lite annat smått och gott fick också följa med oss hem, men det tar vi en annan dag. Även aspegrens trädgård kräver ett eget inlägg. Igårkväll var vi hela familjen och såg på teater. Tyvärr är alla föreställningar så gott som fullbokade, men inför nästa sommar kan ni pricka in detta i era sommarplaner. Mycket duktiga skådespelare och en massa fin rekvisita. Nu skall vi fortsätta med semesterlivet :O)

5 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Jag kan tro att ni hade en trevlig dag bland alla loppisar, och fina fynd kom du hem med !

Lilja's Corner sa...

Snärtig snörhållare :)
Jisses va mycket folk! Låter som en trevlig utflyktsdag. Aspegrens trädgård vill jag också besöka.

Vi var lite långsamma, så det blir teater nästa år för oss!

StrandviksVillan sa...

Där skulle man varit!
Även vi var för långsamma med bokningen (det fanns bara ledigt medan vi är på resan...) så vi får vänta tills nästa sommar också.

Fina saker du handlat!
Fin fortsatt semester!

Lyckoslanten sa...

Du lyckas ju alltid pricka in de rätta fynden som är som gjorda för dig! Visst är Aspegrens trädgård är värt ett eget inlägg - jag var där i juli i fjol. Vilken tur att systrarna och jag hade bokat teatern i god tid! Fortsätt njut av semesterlivet! ♥

Nette Cecilia sa...

Fina fynd du gjorde ,trevlig dag ni hade ,Kramis Nette