onsdag 6 juli 2011

Boktips


Kunde inte låta bli att klicka hem denna boken. Mycket fin och inspirerande bok. Där fanns många nya idéer som man inte sett förut.


Har plockat fram alla mina finaste sommarböcker för att enkelt kunna sitta och bläddra i dem. Ibland för att väcka inspirationslusten och ibland bara för att titta på alla vackra bilder...


Där fanns bland annat en hel hop med idéer på hur man kan fixa nya lampor. Gillar denna golvlampa massor med den charmiga skärmen, och också lamporna gjorda av kakformar och kaffekoppar.Idag styr jag näsan norrut med en väninna. Vi kommer att landa i purmo ikväll, men innan dess skall vi också besöka en del andra guldkorn... Skall spana efter gamla golvlampor och kakformar ;O) Och jag vet på förhand att vi kommer att få en superdag!!

6 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja det var fina lampor... jag kommer att behöva massor med lampor då vi får el i vår stuga.. Kanske en stor kopp till lampa i WC ,. Hur skulle det va ?
Hoppas du får en fin dag mae många fynd !
Kraam
Sanne

StrandviksVillan sa...

Ha en trevlig dag och hoppas du fyndar mycket fint!

Lyckoslanten sa...

Den boken känns som en man gärna kunde äga! Så roligt att du får åka till den ort där jag till hälften har mina rötter! Tycker ju att kakformarna kan bli något för dig - själv kan jag tänka mig rosenmönstrat porslin som lampa! :o)

Gammelgård sa...

Nämen så kul att ni kommer till purmo:))
Berätta gärna vad du tyckte o vad du fyndade:)

Lilja's Corner sa...

Va häftigt med loppisrace, det borde man ju få uppleva!
Kaffekoppslampor har jag länge varit sugen på. Måste bara skaffa koppar först...

Livet på Vestergård sa...

Vilka vackra lampor!
Hoppas att du hittar fina fynd.
Kram kicki