måndag 11 januari 2010

Mina favoriter

  

 

Med risk för att upprepa mej måste jag återigen få säga: Och vilket otroligt vinterväder vi har haft!! Tror aldrig jag upplevt någon liknande... Jag kan inte sluta beundra allt vackert, och springer som ett fån runt huset med kameran. Undrar ibland vad grannfrun funderar: "Står hon där nu igen och fotar det där gamla trädet" Vet inte hur många bilder jag nu har av samma motiv men med lite olika ljus och färger...  men som sagt roligt att plocka fram sen och minnas. Och för att återkomma till grannfrun så kan ni läsa detta inlägg från hösten... Och tänk så rätt hon hade :O)

Dessa är mina favoriter från denna helgen!


18 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

OJ OJ OJ så superfina bilder!!
Jag tänkte för mig själv idag - hur ska man göra för att kunna ta till sig det otroligt vackra vi har ute just nu? Ett sätt är förstås att fota och bevara det på så vis.

Men va häftigt att det stämde med snön som du skrev tidigare!!

Ha det bra!
A-C

Mia sa...

Vi har det rätt bra just nu ;)

Kris sa...

Jo det är alldeles underbart vackert nu! Och du har tagit finfina bilder :)
Tro bara på grannen ;) Hon vet nog ett som annat, du kanske inte anar hur mycket ;))

Vardagslyx sa...

Vilka underbara bider! Och så fantastiskt ljus! Jag njuter...

Och så fint du fångar det på bild. Ibland tycker man naturen är så vacker, men det återspeglas inte alltis på ens fton. Men du har verkligen lyckats!

Kram Pernilla

Livet på Sjögård sa...

Ååh! Helt andlöst vackert!

alegni sa...

fantastiskt! tyvärr hann jag inte ut med kameran igår när det var så himla fint sken där ute. tur att man får beundra bilder hos andra istället för i det egna albumet :)

Vform sa...

Åh ... vad vackert :)

Livet på Vestergård sa...

Jag tror inte vi vänjer oss vid allt det här vackra. Nej varje gång man går ut eller bara ser ut genom fönstret förundras man över hur vackert det är.
Verkligen jättefina bilder du tagit!
Ha en bra dag. Kram Kicki

Sabina sa...

Vackert!!!

HannasVirrVarr sa...

Känner igen mig, man kan inte sluta beudra de vackra vinterlandskapen, t.o.m. i stan är det vackert nu :)

Anonym sa...

Ja, jag håller verkligen med dig, det ÄR supervackert!!!

kati sa...

Sielu lepää näissä kuvissa. Niin kaunista!

Tre rum sa...

Så fina bilder med morgonrådnad som ger ett så vackert avtryck!
T.Gredelin

Anonym sa...

Otroligt vackra bilder. Jag tänker ofta när jag är ute att jag borde haft kameran med mig. Som du säger - det är fantastiskt vackert!

Hvita Hjärtat sa...

Såå vackert! Man ska passa på och njuta nu då vi har en riktigt äkta vinter! Även om jag också längtar efter vår och sommar...

Grinden på glänt sa...

Härliga bilder!!

Designe sa...

OJ, så otroligt vackra vinterbilder! Jag älskar oxå vintern och njuter för fullt nu när det inte är riktigt lika kallt! Det varmaste vi haft senaste tiden är 4 minusgrader för en vecka sedan annars ligger det på minst 13 minus! Idag skiner solen, härligt! Kram :)

Lilith sa...

Åh suck... Skrev just en lång kommentar och när jag skulle publicera försvann allt... Nå, tar om det hela då!
Vilka otroligt vackra bilder du tagit! Nu är det verkligen helt fantastiskt vackert där ute, nästan som att befinna sig i en sagovärld... Det var så fint igår när jag var på väg till stan, med solen som lyste genom dimman som låg över åkrarna. Jag önskade så hett att jag haft kameran med mig då! Vilka otroliga bilder man hade kunnat få... Varför har man aldrig kameran med sig när man behöver den som bäst?!?
När jag HAR kameran med passar jag också på att fota en massa, man kan ju inte annat just nu! Man vill ju bevara minnet av dessa vackra dagar, för det är ju inte ofta det är så här fint och så här länge! Jag har också ofta undrat vad grannarna månne tänker när jag smyger runt huset och på gården med kameran i högsta hugg, och fotar samma saker som jag redan förevigat typ en miljon gånger... Men låt dem tycka och tänka vad de vill!
Ja, det där med rönnbären stämde sannerligen i vinter!
Ha en fin fortsättning på veckan! :)