måndag 5 oktober 2009

Färgklick nr II

Gult är inte min grej, men på nåt sätt tycker jag ändå solrosorna är ganska ståtliga blommor. Fick dessa gratis på byaboden :O)

Igår hade jag världens lataste dag! Det är sällan dessa infaller, men rätt skönt också att göra absolut ingenting...  Vet inte då om latheten berodde på lördagens sena timme eller på söndagens trista väder ;O)

Nu har vi bredband på gång i byn,och just nu har vi en frestande hög med kabelrullar på gården... Aningen för stora i storleken men kanske några mindre också dyker fram! Så hör ni några rykten om försvunna kabelrullar så kanske dom finns bak vårt uthus ;O)


16 kommentarer:

Vekarus sa...

Laita muutama tulemaan tännekin :-)

S o F sa...

Jag är precis likadan, alltså inte så svag för gult, men man kan inte annat än att bli glad när man ser dem som färgklick i ditt inlägg.

Färgterapi!?

Ha det gott!

Livet på Vestergård sa...

Så skönt med en ledig dag! Solrosor tycker jag om, fast jag inte heller gillar gult särskilt mycket. Men solrosor blir man glad av :)

Kamomilla sa...

Blommmar de så fint ännu...

Kabelrullar sätter tankarna i rullning. Fast jag läste kanelbullar först, kanske det säger nåt om mig? *fniss*

Elsa sa...

Sama juttu täällä, keltainen väri ei yhtään innosta paitsi juuri AURINGONKUKISSA. Ne ovat kauniita väristä huolimatta.

Lyckoslanten sa...

I mina ögon ser det fantastiskt ut med solrosor där mot det vita och man blir glad... Så var det det här med kablar, vilket är bra... om de blir nedgrävda och allt fungerar sedan, vilket det gör här hos oss. Ha en bra vecka!

StrandviksVillan sa...

Jomen gult är väl ändå en ganska höstig färg? Liksom löven...

Hmmm... jag har bett maken fixa nån kabelvinda åt mig, men han säger att dom är så dyra... Det är tydligen nån sorts "pant" och återvinning av dom. Annars skulle jag nog ha flera av dom hemma :P

Anonym sa...

Fina bilder!
Gult är inte min grej heller, men ändå tycker jag att solrosor är så fina!:)
Det är bra att ha såna lediga dar emellanåt, för dagen efter det brukar jag iallafall ha dubbelt upp med energi :)

Fru Skrot sa...

Fina höstbilder!!!

Anonym sa...

Eftersom vi har gräsmattan full, har jag bestämt mig för att digga maskrosor (men bara så länge de blommar.. stänglarna som lämnar är fula). De är på nåt sätt det ultimata tecknet på att sommaren kommit igång ordentligt. I naturen är gult vackert. Gult ger energi!

Inomhus är jag också försiktig med gult. Lite luddiga kycklingar i påskgräset brukar det kunna bli :)

Åsa

Mari sa...

Ihanaa keltaista. Se on ihan pienissä määrin kaunis väri. Vaikka kukkasessa;)

Hanna sa...

Ihania auringonkukkia ja tykkään erityisesti valkoista vasten!

mimmuli sa...

Fina fynd! Potatislådorna är ju så härliga..vilka fynd du gjort! Wau..Kranssarna är så höstliga å fina med..ja färgklick de behäver man just nu när kvällarna börjar mörkna.

Ha de så bra=)

Kram

alegni sa...

det är absolut tillåtet att ta en sådan dag då o då!
solrosor är nog rätt fina trots färgen. vi har en hel äng med solrosor här nära, men igår såg jag att blommorna hade kroknat, förmodligen p.g.a. våra kalla nätter.

Flickan på landet sa...

Gokväll!Nu ser jag att jag får skärpa till mej o kika in här lite oftare för jag har ju missat en massa godingar :-) Härliga fynd i skräphögen. Vicks-burken är bekant för mej också, mammas bot för sjuk hals :-D

Och dina höstkransar och dekorationer är så fina. Bra idé!!

Hoppas ni får en fortsatt fin höst!

Lilja's Corner sa...

Coolt med kabelrullar, skulle inte va så dumt att ha!
Jag gillar gult, men inte så mycket i inredningen. Men solrosor hör till mina favoriter!

Vet du, igår var jag till Dickursby på skolning. Då jag väntade på tåget där gick jag in i en presentbutik och blev överraskad då jag hittade Cosy words där. Ännu mer överraskad blev jag då bilder från ert hem fanns i broschyren! Och snygga bilder var det! Men jag antar att ni inte på riktigt har så många väggord hemma..? Eller?