måndag 14 september 2009

Granngården
Oj vilket härligt helgväder vi haft! Hösten är underbar när vi får ha såhär vackra varma dagar. Själv har jag återigen smugit omkring på granngården. Tycker det är så otroligt mysigt där. Gillar de gamla knotiga äppelträden, den gamla brunnen, mossan på taket... När månne vår trädgård ser ut sådär... Mannen skulle nog inte gilla mossa på taket, men allt det övriga. Kanske vi ännu hinner plantera äppelträd i höst! Huset brukar fungera som sommarhus, men denna sommar har ingen bott där. Det är synd!

Lillasyster mår bra nu, men själv blev jag riktigt dunderförkyld. Har nyst och pyst och varit ordentligt däppt i näsan. Men idag känner jag mej aningen bättre...

17 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå vilka underbara bilder!! Jag älskar sådana ställen!! Kul att ha ett sånt som granngård. (vi har också en i närheten som används som fritidshus året om)

vform sa...

Härliga bilder!
Åker ju ofta förbi men ser
det inte på så nära håll!

Vekarus sa...

Toivottavasti sinäkin paranet pian!

Ihana on naapuritalonne!

Frida sa...

Konstigt att ingen har bott i det fina huset i sommar, vilka fina bilder!
Kram Frida

Kamomilla sa...

Vad synd att ingen bott där. Såna där fina trädgårdar gror snabbt igen om ingen sköter dem... :(

Lilja's Corner sa...

Gillar också knotiga äppelträd och mossa! Vi har ett presentkort till Wickmans och jag tror bestämt vi ska åka dit och köpa ett par-tre äppelträd på lörda! Och typ 20 syrenplantor så vi får igång vår syrenhäck.

Livet på Vestergård sa...

Jag förstår om du smyger omkring på granngården ibland. Riktigt mysigt ser det ut. Jag fick nästan en känsla av Katthult och Emil, men det beror nog kanske på att han är aktuell på jobbet just nu ;)
Må så gott!

alegni sa...

vad synd att ett så charmigt hus ska stå tomt. tur för huset att ni finns nära så det inte behöver känna sig alldeles ensamt.
mmm... äpplet ser gott ut...

Vit poesi sa...

Ja det ser onekligen mysigt ut!! Hösten är min favoritårstid, så nu mår jag som bäst
kram Malin

Nordingården sa...

Vilket vackert hus!! och fina bilder i din blogg!! Ett tag sedan jag var här nu, har för mej du la den på hyllan ett tag förut... men nu är jag tillbaka!

Jag har bytt blogg!

Mari, fd Guldkant på Livet

Anonym sa...

Hej igen!!
Tusen tack för skylten som jag hittade i brevlådan idag!:) Den var såå fin, och tack för det fina kortet också, jag blev så glad!
Har nu betalat in åt dig.

Lyckoslanten sa...

Tycker om stämningen i bilderna dina. Påminner om ett hus i min hemby, men det är det ju inte! :o)

Lantliga drömmar sa...

Finns det något härligare än gamla charmiga gårdar med sina fantastiska träd och uthus och diverse "äktheter"?! Helt underbart!

Vi var och köpte äppelträd igår, har dem fortfarande på bilkärran, men snart ska de ner i jorden... Lär ta några år innan de blir stora och charmiga...!

StrandviksVillan sa...

Mmmm... just det där huset har vi också sneglat på för åratal sedan, med fantasier om att bo där :)
Verkligen mysig plats! Synd om det ska förfalla...

Hoppas du är ännu bättre idag! Eller alltså imorgon, för jag tror ju inte du är en sån nattuggla som mig som sitter ensam i mörkret och knattrar på tangentbordet den här tiden... Dags för sängen :P

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojs!!Jätte vackra lantliga kort!!!Drömmer om ett sommarhus!!!

kramisar ♥ millis!!

Grinden på glänt sa...

Vilket härligt ställe! Synd att det stått tomt i sommar..

Huset på landet sa...

Så mysigt ställe, synd att det inte används oftare än så. Å andra sidan är det ju skönt för er som får ha trädgården nästan som er egen ;).

Hoppas du är piggelin igen nu!