måndag 27 juli 2009

Inspiration


Sådär passligt trötta efter lördagens bröllopsfest gjorde vi inte mycket igår... Jag passade på att bläddra genom några böcker som jag knappt hunnit titta i under semestern...


Mycket fina böcker alla tre och jag fann en hel del inspiration. Alla ovanstående bilder inspirerade mej på ett eller annat sätt som ni kanske får se framledes :O)

Igår skålade vi också mannen och jag. Han för att hans semester börjar och jag för att min är slut ;O) Jag med lite bitterhet. Men oavsett hur länge man har ledigt är man nog aldrig nöjd... Funkade rätt bra ändå idag tack vare det trista vädret! Det blir skiftbyte nu i familjen och hans tur att vara hemma med barnen tills skolan börjar. Inget lätt jobb det heller kommer han att få se... duka fram - duka bort - duka fram - duka bort... Men de har redan en del inbokat på agendan. Det skall byggas en ordentlig kaninbur som tål vind och vatten, snö och köld... och så lovade han i ett svagt skede att bygga en trädkoja!! Och så var det ju evighetsprojektet gräsmattan... Skall bli intressant att följa med hur allt framskrider...

Tack för alla hälsningar jag fått däroppifrån ;O) Synd bara på regnet... Kanske vi ses nästa år!!

12 kommentarer:

Kamomilla sa...

Halloj! Här har jag en bunt inspirerande böcker jag också. Men jag började också jobba idag och kan bittert säga att mitt jobb stör min fritid ;)
Tycker att tiden inte räcker till...
Men till svamskogen smet jag idag och kom hem med 3½ liter kantareller och det var ju tröstande i alla fall.

Viveka i Bläckhornet sa...

Men vilken bok är det som ligger överst i högen? Den känner jag inte igen?

Jaa, det är väl aldrig roligt när semestern är över. Då vet man ju att det är lääääänge kvar till nästa sommar :(

Kram Viveka

Lantliga drömmar sa...

Ja, tänk att semestern alltid tycks vara för kort!
Jag har redan hunnit jobba en månad tror jag, och när jag började igen blev det kallt och regnigt, så det gick nog bättre än jag hade trott, och fort kommer man ju in i allt igen...!

Den översta boken såg riktigt intressant ut, har inte sett den tidigare!

Hoppas du får en bra vecka trots att jobbandet börjat igen!

Frida sa...

Hej!
Det verkar vara inspirerande böcker, fina bilder.
Kram Frida

Vit poesi sa...

Vackra böcker att bläddra i, åh det är nog det bästa jag vet.
Ha en toppenvecka
kram Malin

Clarice sa...

Visst är det bra med inspirerande böcker när man själv är lite småtrött, det piggar upp och ger nya krafter och ider. Ser fram emot vad du fick för ider...

Anonym sa...

De böckerna ser väldigt intressanta ut!:)
Ja, jag var också o kika på dina fina skyltar på gammaldagstorget :)
Hoppas att du kan vara med nästa år, där är såå trevligt, men regnet förstörde ganska mycket i lördags...men försäljningen är vi nöjda med iallafall:)

Mari sa...

Haluaisin nuo kaikki kirjat itselleni:) Taidan tilata adlibriksestä. Kiitos inspiraatiosta, jälleen kerran;)

Ekebo sa...

Hej! Fina böcker! Ska bli spännande att se vad du har för ideer nu. Kram malin

Pink and white dreams sa...

Hej

såg att du hittat karhula burk med lock, och att du efterlyste lock. Jag köpte en gång en hel drös med lock på en köp och sälj firma i Österby i Ekenäs, tyvärr har jag bara ett överlopps, men om du är intresserad så ta kontakt.
Gubben undra nog då om jag inte behövde burkarna och övertygade honom att jag har tillräckligt. Var i Jeppis i helgen och där fick man ge en god slant för burk med lock, medan en som var utan kostade bara en tredjedel.

Sabi

Kajsas Konst sa...

Vilka inspirerande bilder du bjuder på! Finns mycket man skulle vilja ha o göra bara tiden skulle räcka till... men drömma kan man ju alltid o fortsätta att skriva upp på "att göra-listan" :)

bean emäntä - bea's sa...

Boken längst ner är min favorit. Härloga bilder och tips på hur man ska gå till väga.

Det bli spännande att se vad du har för dig!