onsdag 29 juli 2009

Fynd


Det är loppis i nejden denna vecka. Har själv faktiskt tagit mej i kragen och fört dit en massa prylar jag också denna gången. Hoppas hoppas bordet är tomt nästa söndag så jag slipper dra hem grejerna igen... ;O) Så ni som har vägarna förbi kan ju passa på att besöka yttermarks uf-lokal!


Men man kan ju onekligen inte besöka en loppis utan att fynda själv också :O) Och fynda tycker jag verkligen jag gjorde denna gången. Sju pengar betalade jag för ovanstående. Det står arabia under två av grejerna och de var de billigare kan jag meddela!!! Lite kantstötta och spruckna men det förgyller bara charmen tycker jag.


Och om ni klickar upp den första inspirationsbilden i förra inlägget så ser ni att de har sallad i sin ovala skål. Det kanske jag också kan ha i min :O)


Och kanske blåbär i den andra :O) Blåbären har jag fått av snälla svärmor. Mums med socker och grädde, eller som paj med grädde, och massor finns nu också i frysen tills vintern.


På hemmafronten framskrider de semesterledigas agenda sakteliga... en fjärdedel av gräsmattan är nu sådd!! Och varför man inte sår hela på en gång kan man ju fråga sej ;O)

7 kommentarer:

alegni sa...

men jisses, det var verkliga fynd, det!

Lantliga drömmar sa...

Ja nu har du verkligen fyndat! Fint, och billigt! En liten skopa har jag också letat efter länge, tycker det är svårt att hitta!

Pink and white dreams sa...

du har fyndat riktigt bra ser jag. locket jag har tycks vara 13 cmi diameter. betalade 1€ för det. Men det är väl för stort i alla fall, synd.

Sabi

♥Min Eden♥ sa...

Ja i morgon anländer gräsmattan..guuud så härligt!

Härliga fynd ni gjort! Man blir sååå glad av att hitta något "eget" på loppis, konstigt värre, men så är det!
Ha det gött...ha nu tålamod med gräsståna ;)

Lottaspace sa...

Vilka fynd du gjort!
Alltid lika kul att gå på loppis!

Kram,Lotta

Elsa sa...

Hienoja löytöjä! Ja kun katselen mustikkakuvaa, tekee mieli mustikkamaitoa... Täytyisiköhän lähteä mustikan ostoon? :)

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色