onsdag 11 februari 2009

Nygammalt...

Jag har också en ny spegel i min ägo. Eller egentligen är den inte ny utan rätt gammal. Den är charmigt nött, och jag har INTE varit på den med sandpappret... Den har stått lutandes här i hallen en längre tid i brist på bättre plats... men har nu fått en idé som jag måste prova någon kväll... Tavlan som skymtar i spegeln har denna damen målat.




Har endel andra nygamla saker också. Som tex ett vackert strykjärn, ett par charmiga glasögon, och en packe gammal trådrulle... Tvålfatet i emalj är redan i användning i badrummet. Allt från stadens enda antik och kuriosa bod!






Vi njuter av snön för fullt. Igårkväll blev det återigen några timmar utomhus i skidspåret. Den äldre skidade FEM varv, och var stolt som en tupp. Den yngre skidade ett och ett halvt varv och var nästan lika stolt...:O) Vi missade till och med bolibompan!! Och sen var det gott med varm oboy när vi kom hem, och alla somnade gott efter en drös med frisk luft.


14 kommentarer:

Mari sa...

Voi miten kauniita kuvia teiltä. Tuo peili on tosiaankin ihastuttavat:) Mukavaa keskiviikkoa!

StrandviksVillan sa...

Som att resa tillbaka i tiden... :)
Jättefin spegel med mörk nött ram.

Vi var också ute igår, verkligen skönt! Nu är väl ändå vintern som bäst?

alegni sa...

vilka fina saker du fått hem igen!
maken hade med sig några nygamla saker som från sitt barndomshem i förra helgen. vilken tur att någon har sparat något, för i mitt hem har vi slängt det mesta.

Kamomilla sa...

Härliga saker, du kan känna dig lycklig över att få äga dem!

Sabina sa...

Symaskinen är ju för härlig, och dom andra sakerna ser också trevliga ut!
Kram S.

Elsa sa...

En hevillä uskoisi uusvanhoiksi, näyttävät oikeasti vanhoilla... Ihan kuin niissä olisi ajanpatinaa. Joka tapauksessa nostalgisia, ja tietysti kauniita. Kuten peilisikin!

Frida sa...

Vilken fin spegel,gamla glasögon tycker jag så mycket om ska försöka hittar ett par på loppis.
Hopas du får en fortsatt trevlig kväll!
Kram Frida

Livet som det är sa...

Hon e dukti hon som orkar med 5 varv! Skulle gissa att mossi skulle klara typ 1 ;) Måste nog va kul om man kan missa bolibompa :) Vi har varit till en djurbutik idag å sett på hundsaker :)

Kramar

i et lite rødt hus sa...

Kjempe fint speil!
Jammen er vi heldige som får oppleve skikkelig vinter med masse snø, skigåing og aking. Jeg elsker virkelig vinteren, selv om jeg nå og da lengter mot våren:)
Ha en fin dag!

Ekebo sa...

Hej vad mycket fina saker du visar. Gillar spegeln mycket. Visst är det härligt med riktig vinter det finns ju så mycket kul man kan hitta på då. Kram Kram

sabina sa...

Gillar spegeln!!

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig.

Så otroligt charmiga gamla saker, tänk att man ibland hittar en hel del från en o samma butik.

Ha en härlig alla hjärtans helg. Kram Pirre

tina sa...

Nej men oj så mysig blog!Måste komma hit på nytt.

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!

Japp nu är telefonen och internet igång igen:) Åhh vilken härlig känsla...nu gäller det bara att hinna ikapp alla mysiga inlägg jag missat.
så det finns några som njuter av snön i allafal;) Själv sa jag till dottrn igår att jag gärna hade bott på ett ställe där det ALDRIG blev vinter. Jag är ett riktigt sommar barn...

Kram Viveka