måndag 8 september 2008

Vinnare...

Storasyster valde nummer 7 och därmed gynnade fru fortuna denna gången Elsass. Grattis! Jag hoppas du gillar vinsten... :O) Ett tvålpaket, en lavendelstrut, och tändsticksaskar made by me, och ett bonuspris i form av ett vitt knapphalsband made by min mamma... Hör av dej så kommer paketet med posten. Tack för alla fotspår!! Det är NI som gör detta så otroligt roligt!! Dels att få respons, men också att kunna kika in på era inspirerande sidor. Trevligt också att en del nya personer kommenterat, både ni med egna sidor men också roligt med er utan egna sidor!





Fredagens myskväll förlöpte väl, förutom att sällskapet mitt somnade redan klocka nio... :O) Av helgens program styrde vi endast söderut till Kristinestad och gammeldags torgdag. Härligt soligt väder och härlig stämning. Fyndade faktiskt ingenting men där var mysigt ändå. Barnen åkte gammal tjutande röd brandbil, red på små ponnyer och så fikade vi på världens mysigaste café. Faktiskt sant!! Om ni har vägarna förbi skall ni passa på att besöka Café & Shop Vinkel. Tyvärr lämnade kameran hemma. Mamma hade vi också med oss, men hon är lite falit vad det gäller att promenera längre sträckor, så henne placerade vi på en bänk vid auktionen som också pågick. Och det gav utdelning... :O)





En härligt sliten stor gammal kappsäck för 2 euro och tre styckna blombord för 2 euro. Rätt billigt... Och dessa fick sedan följa med MEJ hem!!



Kappsäcken har redan flyttat in underst i högen... medan piedestalerna skall ändra färg och sedan få flytta in. Man behöver väl inte ha just blommor på dem heller!? Någon form av idé pyr i mitt huvud... Oj nu lät jag nästan som Ernst... :O) Ha en härlig vecka!

18 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Nä nu känner jag att du nog bra kan skänka någon kappsäck till mig...! ;-) Så många du har! Jättefina, och jag blir alldeles grön av avund... :-)

Vilket fint paket du gjort, vinnaren blir säkert glad för det! :-)

Ha en bra vecka!

Elsa sa...

Voi ei! Ihanaa, olen onnettaren suosikki! Otan Sinuun yhteyttä ensi tilassa! Ihan varmasti pidän näistä kauniista palkinnoista, tuskin maltan odottaa... - Elsa

Kamomilla sa...

Oj vilka fynd! Och så avundsvärt många koffertar du har!
Nu blev jag allt bra nyfiken på din ide som pyr.. Väntar med spänning på att se mer!!

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Jaha, då har man missat en utlottning... Så är det ibland när man jobbar o står i mycket.

Härliga fynd, gillar dina gamla resekoffert. Ha det bra. Kram Pirre

Anonym sa...

Grattis till Elsa! Fin vinst. Och vilka auktionsfynd din mamma gjorde, snällt av henne att fynda åt dig. :-)

StrandviksVillan sa...

Sååå snyggt med kappsäckarna på hög!
Visst är det supermysigt på Vinkeln! Köpte min Bruka brödbox där. Är allt lite (väldigt) avis på min fd kollega som började jobba där...

Sarppa sa...

Upea kokoelma laukkuja sinulla ja kiitos aas muutenkin ihanista kuvista

Harmikseni en ruotsia ymmärrä..

Marja Kristiina sa...

Absolut härliga vinster. Vilken tur, Elsa!

Ha en trevlig dag!

Vit Spets sa...

Grattis till vinnaren! Jag blir verkligen avis på dina fina väskor - jag har ett perfekt ställe där de oxå skulle va så fiiiiiina sååååå :)
Kramis
//Siv

Mari sa...

Mahtavan ihana palkinto lähtee Elsalle! Ja nuo kuvasi ovat ihania... Laukut ja jakkarat:)

Mari

H ennA sa...

Wow! Så fina kappsäckar du har! Jag har ett par styckna nu, vill ha några till ;-P Perfekt som förvaring ju. Spännande att se vad du hittar på för nåt med piedestalerna eller vad de nu heter!

Ha en bra dag!

Kram Anne

Vackrare vardag sa...

Ååååhhh, så mycket kul och inspirerande som hänt här! Jag suger i mig precis allt, även om jag själv inte hinner så mycket nu.

Tack, för allt du delar med dig!
Kram!

sabina sa...

Wow! Vad snällt att låta dig ta hem fynden! JÄTTEMÅNGA fina kappsäckar du har!!

Härlig vinst hade du också pysslat ihop som vinnaren helt säkert blir överlycklig åt!!

Maria sa...

Vilka super fina saker du gjort, gissar att hon blir GLAD!

Och vilka fynd....billigt! Kappsäckarna är häftiga.....

Nicole sa...

Grattis till vinnaren av den härliga vinsten!
Så bra att din mamma höll koll på fynden på auktionen (som ju mestadels bestod av skräp). Ska bli intressant att se vad det blir av fynden!

Emma sa...

Grattis till vinnaren.

Vilka fina kappsäckar, vilken samling. Kul att du fick tag i 3 olika storlekar på blomborden. Ska bli kul o se när du målat om dom o vad du ska ha på dom istället för blommor:)

Kram Emma

maano sa...

sama vika ku sarpal ..mut mikäli oikein ymmärsin olet tehnyt halvan ja kauniin kapsäkki ostoksen :)

Nicole sa...

Jag glömde ju säga att trädgården finns i Skrattnäs, man viker av till höger strax efter byagården Svals...och kör en bit, håller till vänster hela tiden. Nr 116 tror jag och Gullans står det nere vid vägen (vänstra sidan)där man ska vika av. Vi körde efter en annan bil då vi var dit så därför såg jag mig inte om riktigt...