måndag 21 juli 2008

Sista veckan...Blommorna fick jag av barnen häromdagen (låt vara osagt var de har plockat dem...) Kaffekopparna har jag fått av mamma (börjar ha en trevlig liten samling nu av omaka blåvita kaffekoppar) Och tidningsbunten lånade jag av syster. Det är ganska skojigt egentligen med min syster. Hon är ganska många år yngre än mej och har under åren varit sådär måttligt intresserad av inredning. Men nu under de senaste månaderna har detta intresse växt explosionsartat... (kan dock ha att göra med att de köpt en egen lägenhet som skall inredas... :O) Senast vi var där på besök (första maj helgen) hade hon köpt sin FÖRSTA inredningstidning, och nu förra veckan vi var där hade hon en hel HÖG av dem... :O) Och det är också ganska intressant hur lika vi tänker inredningsmässigt (eller så har jag hjärntvättat henne...) Nu pratar hon om gamla hatthyllor, knoppbrädor, en gammal dörr som sänggavel, och pappa är tvungen att måla alla möbler vita!! Skall bli spännande att se hur slutresultatet blir!

Igårkväll var vi på en utomhusteaterföreställning! Läktaren är en sk vridläktare som snurrar, och omgivningen är så gemytlig. Detta var extra spännande för lillasyster som inte varit med förut. Storasyster hade tutat i henne att den snurrar jättefort, så man måste hålla i sej...

Kika gärna in till Leva som jag och delta i hennes tävling! Denna min sista semestervecka skall jag försöka njuta extra mycket!! Började dock inte så bra med gråmulet och regn (ÅTERIGEN!!!!!) och dessutom har jag tandvärk... :O(

12 kommentarer:

Gammelgård sa...

Här öser regnet ner som om himlen vore öppen...
Kul med utomhus teater, det har vi också varit på.
Njut nu av din sista lediga vecka oavsett väder!

MarijaMaiju sa...

Meillä tulee täällä vettä taivaan täydeltä! Kesäteatteri varmaan jää minulta tältä kesää kokematta. Kurjaa. Sinulla on tuossa pinossa minun lempparilehtiä... Ja tosi kauniit kahvikupit:)

Toivottavasti hammassärky helpottaa, se on pahinta mitä tiedän!

Mari

Marja Kristiina sa...

Nääää... tandvärk, faktiskt? Inte alls bra. Hoppas att det ska lugna sig snart.

Vad trevligt med teatern!

Ha en jättebra sista semestervecka. Pyssel och mys och solsken!

Varma tankar från mig!

Hanna sa...

Åhh, vad kråkigt med tandvärk! Passar ju bra med en hög inredningstidningar en dag som denna! Men fr.o.m onsdag ska det väl blir varmt om vi vågar tro prognosen!

Ulrika sa...

Härliga kaffekoppar!!!
Här öser regnet ner. Hoppas ni har bättre väder! Önskar dej njutsamma stunder ändå trots regnet;)

Kram, Ulrika

Inredningstokig själ sa...

Javisst är det roligt med syrror som har samma intresse......min syrra är 4 år yngre än jag och nästan lika tokig som jag i inredning!....och att vi delar samma stil gör ju grejen ännu roligare (så länge vi inte vill åt SAMMA saker, då kan det bli kinkit)

Njut nu av din sista vecka och glöm alla måsten och gör det du vill !!

Lantliga drömmar sa...

Här öser regnet ner också... Det skulle nog absolut få bli vackrare nu när vi också har vår sista semestervecka, och dessutom är det ju Jakobs Dagar inne i stan, inte roligt att vara där när det bara regnar.
Usch så trist med tandvärk! Hoppas den går om snart!!

Mysigt med teater, och alltid roligt med en bunt inredningstidningar att läsa, passar ju bra nu när det regnar! ;-)

Grinden på glänt sa...

Aj då! Tandvärk är inte kul!

Va droligt att din syster också blivit intresserad! Då kan ni hålla ögonen öppna för fynd åt varandra!

Huset på landet sa...

Så bra att du fått din syster inspirerad också! Härliga tidningar du fått låna. Hoppas att du kan njuta av dem trots tandvärk...
Vi var på teater i lördags. Helt OK!
Ha en skön sista vecka. I morogn ska det ju bli fint igen (trot den som vill...)!

Kamomilla sa...

Visst är det en smittsam sjuka det här... Jag är säker på att du smittat henne med gammeldagsbobban ;)

Vackrare vardag sa...

Usch och fy för tandvärk! Skickar en extra kram för det och hoppas du skall kunna njuta av den sista lediga veckan! Hoppas det blir bättre väder nu. I alla fall så säger dom det.

Kul med en syster med samma intresse! Det kan man ha stor nytta av;)

Lena sa...

Som syster kan jag ge som kommentar att även den mest inredningsointresserade skulle ha blivit omvänd till inredningsintresserad i vår familj ;) Lite otroligt att ja klarat mej så där många år utan att falla i inredningsträsket ;) Skämt åsido..ja e jätte glad att ha en underbar syster som kan ge mig tips och goda råd på vägen till ett finare och hemtrevligare hem :)