fredag 20 juni 2008

Midsommar...


Här är mitt bidrag till midsommarfirandet! Eller egentligen en del av mitt bidrag för korgarna är fulla med mat av olika sorter.... Kommer att fira midsommaraftonen vid havet med vänner som vi firat med de senaste kanske 20 åren. (Uj vad jag låter gammal nu...:O) Barnaskaran har bara växt en del sedan begynnelsen. Tyvärr kommer en tredjedel av sällskapet att fira på annat håll i år, men ändå lämnar fyra stycken underbara kompisar till barnen. Det blir skoj! Kanske en simtur, säkert en massa lek, och naturligtvis en hel del god mat och dryck!

Vänninan får en passande skylt! Plagiat kanske någon tycker... fast jag kallar det min variant av dessa!

Kompisarna får en sommarlåda till sina strandfynd!

Imorgon blir det kalas på vår veranda. Dubbelkalas faktiskt; ett i efterskott och ett i förväg... Praktiskt! Mannen kommer att få ett JÄTTESTORT paket... :O)



Och så har min midsommar förgyllts med en award jag fått av den underbara spets & zink!! Hon skriver så vackert om mej, så det skall jag värma mej med hela helgen även om det regnar och är gråmulet!! TACK snälla du! Kika gärna in till henne ni också. Hon har en mysig blogg med massor av fina, fräscha inspirerande saker, och en mycket vacker trädgård. De delar jag sett av den... :O) har inspirerat mej, så nu har jag tips på hur min också ska se ut...



Hoppas att ni alla får en underbar helg och hoppas hoppas solen kommer att lysa ikväll och resten av helgen. Ser dock inte så lovande ut! Kanske det blir att packa ner regnkläderna...

11 kommentarer:

Henna sa...

Tack söta du!Eftersom midsommarafton tenderar på att firas på olika datum varje år så firar vi egentligen bröllopsdagen på söndag..men visst känns det lite speciellt idag ändå ;-)
Är det födelsedagar som firas? Gratulerar isf! Önskar dig en underbar helg!

Kram Anne

Gammelgård sa...

Ha en skön helg!! Här är vädret inte det bästa, det har regnat lite, men vädret kan man inget åt, får vara inomhus bara då!

Gårdsromantik sa...

Du vet...inget nytt under solen!
Så fina skyltar - blir ju mer personliga om man gör dem själv.

Ha en glad midsommar!

Kram Maud

Leva som jag sa...

Du vilka fina skyltar du gjort!! Verkligen jättefina. Det där med plagiat, alla plagierar alla, iden till en produkt kommer alltid från något man sett, så gör man det till sitt eget.Här ute på bloggen har ju väldigt många samma saker. Jag ser det som att vi helt enkelt har liknande smak. Ja detta blev ju ett långt inlägg, när jag bara skulle in och säga hej!!
kramar på dig och hoppas att du har en härlig helg. vackra bilder du visar
Malin

Vit spets sa...

Håller med Maud, skyltarna blir mer personliga om man gör dessa själv...fina! idag har solen kika fram, blåsigt oxå fast då slipper vi myggen - det är skönt!
Ett stort Grattis till awarden!!!
Kramis
//Siv

Grinden på glänt sa...

Hoppas ni haft en fin midsommar! Trots vädret... Här uppe har det öst ner och en stund senare lyst av solsken, för att sen regna osv...

Din skylt och låda är jättefina! Jag har inte sett nån som gjort EXAKT sådana!

Inredningstokig själ sa...

Vilka superfina skyltar du gjort, roligt med personliga gåvor!!

Grattis till awarden!!

Vackrare vardag sa...

Låter som att ni firade en härlig midsommar! Hoppas att regnet höll sig borta bara. Här blev aftonen varm och solig till sist, efter alla regnskurar:)

Läste ditt inlägg om "ett kryss två". Tyckte din idé var bra, men du har rätt, det är inte alltid lätt att få dem att hjälpa till. Ibland fungerar det hur bra som helst, men ibland, ja... "suck"...

Lilla huset på prärien sa...

Hej! Jag kikade in på din sida... trevligt, trevligt!

a home far away sa...

Så vansinnigt fina midsommarbilder du visar! Och gratis till awarden den är du värd.

Ha en underbar vecka
//Gunilla

carina sa...

hejsan vad fina bilder i bloggen din.
Jag har kikat runt här.