söndag 15 juni 2008

Fiskelycka...

Här kommer det efterfrågade saftreceptet direkt ur leilas bok. Enkelt och såå gott! Klicka så förstoras bilden.Igårkväll medan den manliga sidan ägnade sej åt soffsportande... ni vet en boll som rullar hit och dit i tvrutan... så ägnade vi (barnen, jag och vår kompis H) oss åt något mycket roligare!!

Barnen var helt i extas! Lillasyster nästan grät och skrattade om vartannat. Hon var rädd för masken och hon var rädd för fisken, men på samma gång var det jätteroligt att få napp... Jag blir helt förvirrad sa hon till sist... :O) Tur att storasyster var med och skötte om maskpåläggningen... Detta gör vi gärna igen! Visst Hanna?? :O)

Idag har det regnat, så vi har mest hållit oss inomhus och pysslat. Men det är mysigt det också ibland. Tittade på Bullerbyn med barnen imorse. De tittade mest på handlingen och jag kanske mest på omgivningen och rekvisitan. Så idylliskt och så underbart lantligt... Och i Bullerbyn regnar det också ibland! Lördag hann jag med ett loppisbesök, och dom fynden visar jag er en annan dag. Måste bara tvätta av dem först. Bland annat en grej som jag länge velat ha... (jag också som så många andra av er...:O) Ha en skön söndagkväll!

8 kommentarer:

Under en vind sa...

Vilka härliga bilder från ert fiskande!!!

Visst är det skönt med en sköna hemmamysiga söndagar! Det har vi också haft hela förmiddagen, men nu är barnen hos kompisar för att leka, så jag har helt plötsligt fått egen tid hemma!

Ha en skön kväll du också! Kram!

Strandviks-Villan sa...

Visst ger det många extra roliga "lekar" när man bor nära havet!
Tack för receptet!
Jo, känner igen det där med tv. Kan inte titta på ett program "normalt" längre, missar helt handlingen när jag ser den där tapeten, hyllan, lampan...

Lenas pysselgrop sa...

Tack för receptet! Borde verkligen ta och fixa det här, har mycket rabarber som snart blir alldeles överväxta..
Citronsyra... är det apoteket man ska besöka för att få tag i det?

Hanna sa...

Absolut ska vi göra om det! Filmkameran borde nog tas med då;o)

Jag har också tittat på Bullerbyn, man blir nog aldrig för gammal för det!

Sussi sa...

Hej, såg trevligt ut med fiske... Själv har jag tillbringat helgen på skären med resten av familjen. Idag har barnen och jag städat vinden, vilket ju passade bra i det tråkiga vädret. Emellanåt tittade vi med ett öga på Barnen i Bullerbyn. Verkligen en idyllisk natur. Nu är vi väl hemma igen och myser med en liten brasa(kändes så ruggigt då vi kom hem). Ha en bra vecka, kram Sussi

lyckostunder sa...

Härligt att fiska med barnen!
Väntar på att komma till skärgården nästa vecka!

Söndagar är riktiga mysdagar,vi försöker låta bli att ordna alltför mycket program då så att man har tid att bara vara och ta det lugnt med familjen!Behövs ibland det med!

Kram!

Leva som jag sa...

Mysigt med fiske!!!!Ett otroligt bra sätt att varva ner på
kramar M

Galleri Hönshuset sa...

Hej, jag har en liten utmaning till dig på min blogg. Kram Pirre