tisdag 20 maj 2008

Tamtaratam...

... och fru fortuna gynnade "Grinden på glänt". En av mina trogna besökare! Stort Grattis!! Maila mej dina adressuppgifter och önskemål om halsband, så skall du få ett alldeles eget unikt knutet och knåpat (fast vitt var det visst :O) Och TUSEN TACK för alla snälla kommentarer!! 31 kommentarer och cirka 500 (dock inte unika) besökare sedan söndag kväll, så det är ju iallafall en sjuttondedel som gett sej till känna... ;O) Så många nya vänner jag ändå fått genom detta bloggande. Och vilken enorm inspiration jag får av er alla!



Underlägg + ljus (det doftar ljuvligt vanilj) kommer från den nya inredningsbutiken som jag nämde tidigare; Cosy Living. Butiken var härligt fräsch och mysig, och massor med fina underbara prylar; mycket vitt, zink och grejer i min smak. Vi kommer också att sälja en del av våra produkter där blev det klart idag, bl.a ljussmyckena, halsbanden och griffeltavlorna jag visat tidigare! Får se då om det finns något intresse för dem...

Fick några tips här tidigare om hur jag kunde använda mina virkade dukar. Tack för dem! Exempelvis kunde man sy fast dem på kuddar. Bra idé, det skall jag prova så småningom... Eller placera dem bakom glas och ram som ett konstverk. Också en mycket trevlig idé, som jag skall prova så småningom... Eller sätta dem som prydnad på glasburkar. Det var min egen idé som poppade upp igår, och eftersom det tog typ 5 sekunder att fixa det, så provade jag den idén först... Blev riktigt charmigt, om jag får säga det själv! Funkar bäst med en mindre modell på duken.


5 kommentarer:

sabina sa...

Va?! Vann jag?? Oj, det var inte igår som fru fortuna gynnade mig.... typ för 20 år sen sist var det väl... (hjälp att man kan säga för 20 år sen och minnas vad som hände då...) ;) Mail är på väg...

Lenas pysselgrop sa...

Grattis till att ni får sälja era grejer i butiken!

H ennA sa...

Grattis til vinnaren! :-) Det var ju en suverän ide´att använda små virkade dukar till glasburkar, sött så sött!

Ha en fortsatt bra dag!

Kram Anne

Nicole sa...

Grattis till Grinden på glänt! Kul att ni ska sälja era grejor i nya butiken. Jättebra idé att använda de virkade dukarna på glasburkar. Hur gulligt som helst!

Anonym sa...

Vilken sommarfin rubrik du har nu! Å burkarna blev ju så gulliga!