torsdag 1 maj 2008

Saftpaus

Idag blev det saftpaus ute efter allt studsande. Dock i mulet väder, men ganska varmt ändå. Den charmiga kannan har just flyttat in till oss. Den är ny men trevligt shabby... Glasen är omaka, gamla och söta. Har ägnat mej åt lite målning, inga stora projekt... och barnen har målat stenar.

Imorgon bär det så äntligen av för oss söderut på en liten tripp till min syster. Skall bli skoj! Hon kommer att få denna trevliga tvättmedelshink som tack... Har hittat den på loppis. Är det konstigt att ge bort något man man fyndat på loppis?? Nä... ;O) Hon är inte lika loppisgalen som vi andra, men hon lär sej sakta men säkert... Vi skall gå på tivoli, simma i en stoor simhall, shoppa och jag vet att det finns ett loppis där också... Hej så länge!

12 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Vilka läckra saftkalasbilder och fin tvättunna! Snygga hinkar i inlägget under med, ha en fortsatt skön helg! Mari.

Kamomilla sa...

En likadan fintvättmedelsburk har jag! Hon kommer att bli glad!

Hanna sa...

Ha en skojsig resa!

Lenas pysselgrop sa...

Hoppas ni får en bra resa!
Har också funderat på det där med att ge bort sånt man hittat på loppis som present.. har kommit fram till att ja, det kan man. Så i år får min mor ett loppisfynd som morsdagspresent :)

Anonym sa...

Mysiga saker! Kolla in i min blogg, jag har nåt till dig om du vill!

Grinden på glänt sa...

Hoppas ni har riktigt roligt! Hinken är ju fin!

Henna sa...

Kannan är jättefin! Är också förälskad i din bricka..är det svårt att fixa med mosaik själv tro? Vad för slags massa ska man använda?

Ha det så roligt nu, jag tror din syster blir nöjd med sin present! :-)

kram Anne

Lantliga drömmar sa...

Härliga bilder du visat, som vanligt, sedan jag hade tid att titta in sist! Grattis till awarden, underbart fina planteringar du gjort med penseerna, och skönt och mysigt med saftkalas ute! :-)

Tvättmedelshinken är underbar, verkligen tur att hitta en sådan på loppis!

Hoppas du får en riktgit härlig helg, och en underbar resa! :-)

Strandviks-Villan sa...

Jag skulle absolut tycka att saften smakade godare serverad så där vackert! Jättefin gåva du tar med till systern, den skulle jag gärna haft i tvättstugan! Ha det så kul i helgen.

Lena sa...

Joodå, lillasyster älskar sin nya tvättmedelshink :) Ser fram emot att få flytta den till ett nytt badrum ;) Tusen tack för en trevlig helg!! KRAM!

Huset på landet sa...

Nu har ni säkert haft en härlig helg! Fin tvättmedelshink och jag ser att den blev uppskattad. Nog skulle jag tycka att det vore jätteroligt att få något som köpts in på loppis, men tycke och smak är ju som bekant olika =).

Inredningstokig själ sa...

WOW, hittade du den hinken på loppis !!...den kommer nog din syrra att vara överlycklig att få!