lördag 19 april 2008

Lördagsnöje


Mitt lördagsnöje har varit att hälla medel från en flaska till en annan... Patetiskt egentligen, men ack så mycket vackrare det blev i min tvätthörna... :O) Och så mycket trevligare att tvätta!! Härligt nu när man kan börja hänga tvätten ute. Friskt och fräscht!Kom hem till nystädat hus igår efter jobbet! Såå skönt, och då kan man ägna sej åt andra trevliga saker istället. Som tex att lära sej cykla utan stödhjul... :O) Lillasysters kompis (en av de fyra killarna....) meddelade högt och ljudligt en morgon att han kunde cykla utan stödhjul. Så inte kunde ju hon vara sämre... Och det gick faktiskt över förväntan. Några varv fram och tillbaks på vägen så hiffade hon det. Vill minnas vi övade en hel sommar med storasyster. Tidigt imorse var hon startklar, så idag har det blivit måånga varv. Solen lyser från en blå himmel, men ingen vårlig värme! Bor ni också vid en sandväg?


13 kommentarer:

Hanna sa...

Oj, vilken lyx att komma hem till nystädat hus! Har inte sett skymten av "lillasyster" fastän jag varit vid "grannhuset" och tvättat bilarna...

Galleri M&B sa...

Jag skrev ju att hon var startklar tiidigt imorse...:O) Jag såg nog när du svischade förbi!

Grinden på glänt sa...

Ja, det gör vi. Äntligen börjar den torka upp så sonens cykel kom fram idag! Lillasyster får nog vänta ett tag tills det går att cykla med stödhjul utan att fastna... :) Trevlig lördagkväll önskar jag dig!

Tabergstösen sa...

Hejsan, vad kul att du kikade in hos mig, tack för de värmande orden! Men hörru, vad fin blogg du har och vad mycket vackert du visar! Du verkar ha ett mycket härligt hem. Jag har kikat långt ner på första sidan och fick definitivt mersmak så dig lägger jag genast i min länklista! :-)

Ha en jättehärlig helg!
~Josefine

Kamomilla sa...

Inget går upp mot doften av nytvättat, utetorkat byke! Mums!

Anonym sa...

Hej!
Sådär har jag också hällt upp mina tvättmedel, mycket finare o roligare att tvätta! Och härligt är det ju att kunna hänga tvätten utomhus!
Vilken lycka att komma hem till ett nystädat hus, här är det jämt stökigt, tycker jag gör inget annat än springer fram o tillbaks med dammsugaren..o ungarna springer ut o in med sandiga skor...och ja, vi bor vid en grusväg, det börjar torka upp så småningom nu..
Ha en trevlig fortsättning på helgen!

lyckostunder sa...

Så fint det blev med tvättmedlen!
Måste ha varit härligt att komma hem till städat hus!
Jag försöker att städa på fredagarna efter arbetet så man kan njuta under helgen av ett rent hem.
Ha en skön fortsättning på helgen!

Inredningstokig själ sa...

Fick också njuta av att nån annan tog hand om städningen igår.....maken dammsugade i en timme!! Att jag jämför mej med honom i städning är ingen vits för han slår mej rejält ;-) Men det är ngt jag är väldigt tacksam för *smile*

Skulle va roligt att se nya ansikten på "virkkvällen" men visst är det långt att köra för några timmar :-) vet inte riktigt var du bor heller men mot kokkola hållet väl ?? Men om du ändå känner för att hoppa i bilen på tisdagkväll så är du välkommen *ler*

Minikex-living sa...

Hej hopp
Kul med cykelprovningen .-)
Mysig blogg jag hamnat i. Kommer gärna tillbaka. Här känner jag igen mig och trivs
kramar malin

Marja Kristiina sa...

Vilket jättetrevligt inlägg, blev på gott humör! ÄLSKAR utetorkat byke :-)

Ha en vacker o solig söndag!

Ann-christine sa...

Äntligen börjar det bli lite vår! Vi har inte fått upp vår torkställning ute ännu, men ser fram emot fräsch solvarm tvätt! TACK - för du vet vad, det var snällt!

Huset på landet sa...

Oj så söt tvätthörna. Jag har nog några flaskor som ligger o väntar här också, men längre än så har jag inte kommit.
Nu är nog lillasyster stolt då hon lärt sig att cykla utan stödhjul!
Här gäller nog stödhjul ännu då storasyster cyklar på vår sandväg. Vi har i alla fall inte långt ut till asfalten och där går det bättre.

Jes/Vita villa vila sa...

OJ så snyggt & vilken fiffig idé att hälla sköljmedel i så fina flaskor!!! Sagolikt!

Kram Jes