tisdag 22 november 2011

Gamla burkarI fyndkorgen fanns ju en hel låda full med gamla burkar och flaskor. Jag har en hel del av dem från förut också som tyvärr ligger undangömda/bortglömda... Vet inte riktigt var jag skall placera dem alla, även om jag tycker de är jättefina och charmiga. Tips?

 Silverpolish och bläck flaskor

 Kryddburkar

Har också gjort ett annat fynd! Har länge letat efter ett nytt klädskåp till lillasysters rum. Hennes gamla är modell mindre och börjar vara för litet, och dessutom har jag nya planer för det... Har sökt på loppisar, googlat på nätet, och tom varit inne på att köpa ett helt nytt, men har inte riktigt hittat det rätta till rätt pris... Men så förra veckan då vi var på återinvigning av byabiblioteket så stod det plötsligt där framför mej. Det var ett gammalt marthaskåp som tagits ur bruk, och jag var inte sen att fråga om det var till salu. Och det var det, och dessutom till en mycket billig peng! Så nu skall här slipas och målas, och förhoppningsvis flyttas in innan jul. Fortsättning följer... :O)


3 kommentarer:

nattugglan sa...

fina burkar!Syrran´s pojk skulle gärna ha dessa, han samlar på burkar..;O)OJ va spännande med Martha skåp!!Du får visa sen.o mattan blev fiiin.

Lyckoslanten sa...

Burkarna vet jag inte vad du ska göra med, men skåpet låter ju som ett fynd. Ser fram emot fortsättningen! ♥

Lilja's Corner sa...

Oj, va spännande med skåpet! Roligt att hitta ett med historia.
Hmm, det där med burkarna tål att fundera på...