söndag 28 augusti 2011

Sommarens sistaJa, undras om detta är sommarens sista spretiga bukett som barnen plockat in idag... Och undras om vi får sådant här vackert och varmt väder ännu i höst som vi haft denna helg!!  Det blev inget villaavslutningsfirande igår för oss (eftersom vi inte har någon villa ;O) men vi åt kräftor igen i gott sällskap.

Själv har jag varit vissen de senaste dagarna, och legat med feber, värk och sjuk hals. Brukar väl höra hösten till... Nu mår jag dock bättre, och ikväll skall vi iväg på juniorparad med fotisflickorna. Hoppas åskan håller sej borta. Imorgonkväll har dom de sista cupmatcherna och sen börjar det va slut på fotissäsongen för deras del. Ha en fortsatt skön söndag med eller utan fotboll :O)

7 kommentarer:

Kamomilla sa...

Det sjunger på sista versen nu, minsann...

H ennA sa...

Blåklint tillhör mina favoritblommor. Åh vad fina grejer du fyndat! Nu börjar det bli dags för en massa höstmys o snart är det jul igen ;-)

Kram Anne

Livet på Vestergård sa...

Hoppas att vi ännu får plocka blommor och njta av värme. Skönt att du är på bättringsvägen. Här har dottern varit utan röst över helgen, men i morgon får du sällskap :)

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja här i södra Finland har det oxå varit skönt sommarväder... Inget skoj med flunssa ,hoppas du mår bra nu !
Kraam
Sanne

Lyckoslanten sa...

Hoppas inte att det blev den sista buketten. Det går bra att fira villaavslutning litet varstans - det har vi också hunnit gör något år i husvagn, lusthus och uterum även om vi har en liten villa. ♥

Moster och jag sa...

Tycks vara mycket folk som är förkylda nu just, här håller vi på att friskna till också.

Fin blåklint bukett!

Lilla Kullan sa...

Vackert!:-)
Stina