torsdag 18 augusti 2011

En kompis...
Nu har min stora arabiabytta fått en kompis i form av en lite mindre bytta. Har också en tredje, ännu mindre bytta, som figurerat här tidigare på bloggen. Brukar väl kallas samling när man har tre av någon sort :O)

Imorgonbitti åker jag och min väninna norrut. Yes det är samma väninna som jag var på loppisrace med tidigare i sommar, och denna gången är vårt mål naturligtvis Juthbacka. Tidigare år har vi besökt skrotmarknaden under lördagen, men i år tänkte vi som sagt pröva lyckan redan under fredagen... Kanske min samling utökas :O)

7 kommentarer:

Gugis Pärlor sa...

Hej på dej! Jag har tre likadana byttor i olika storlekar ;O) De är både praktiska och fina! Jag ska också iväg norrut så kanske våra vägar möts?

Kram Gugi

Zinkhjärtat ♥ sa...

Jag gillar verkligen din fotoram i inlägget tidigare:)
Hoppas att du hittar en bytta till:)
Ha det gott
Stor Kram Annelie ♥

nattugglan sa...

vi skall oxå norrut imorgon bitti..brukar oftas åka dit till kl 18 på fredakväll,men nu säger alla att det är från moronen man ska va där..så då prövar vi på det.ha det bra!!Kram

Lyckoslanten sa...

De är vackra dina samlarobjekt! I går fick jag veta att jag ska till samma ställe idag! Bra när man inte behöver tänka ut själv vart man ska! ;o)
Vi kanske ses i vimlet! ♥

Färjtorp sa...

Hejhej!
Vilken fin blogg du har!!

Kram Johanna

Lotta sa...

Synd at man bor i södra delen av landet. Skulle gärna åka till Juthbacka jag med ,(. Fin smörbytta du hittat. Jag har en o skulle ha mera men alltis när jag hittar dem på loppis så ber de hutlösa priser för dem... Ha en skön helg!

nattugglan sa...

hej igen,, ja vi ha säkert gått om varandra.. haha..vi åkte hemmåt kl 17 tiden.. Va nöjda med dagen .. Mycket fanns där både bättre o sämre gjes..Tyckte att vissa tog för mycket bet för tex Arabias...kannor osv... det skall ju trots allt va ett loppis/marknad..hoppas du oxå hitta några fynd!.Ha en bra dag,