fredag 1 juli 2011

Semesterplaner


Här skall jag sitta de kommande fyra veckorna och njuta av livet ;O) Solstolen är en gammal ikeastol som fått ny färg och nytt tyg. Den är jätteskön att ligga i! I dörren har jag hängt upp mina gamla köksgardiner. De kanske inte håller alla mygg borta, men åtminstone är det inte riktigt fritt fram att flyga in...Olivträdet fick jag av en väninna häromdagen. Passar perfekt här på verandan. Har aldrig ägt ett sådant, så jag hoppas det gillar mej och överlever...


På bänken ligger ett gäng dynor, så det skall vara skönt för baken att sitta där. Fodralen är sydda av stuvbitar, och fler är på kommande. Under bänken finns en korg med tidningar, så de skall vara nära till hands...

Som sagt känns det jätteskönt med semester nu! Har lovat mej själv att slappa massor, läsa massor och också pyssla massor...  Inte gnälla och tjata på barnen, och unna mej att vara uppe länge på kvällarna och sova länge på morgnarna. Jag har lovat mej själv att inte stressa över vädret, även om det regnar varje dag, och sen skall jag njuta till sista minut och inte få ångest då halva tiden gått.... Ja, ni vet ju hur det brukar vara ;O)

Hur som helst kommer jag att börja semestern med att karnevala i dagarna två. Flickorna skall uppträda i flera repriser, och så skall vi också kora familjens första simmagister imorgonbitti.

Må så gott alla!

4 kommentarer:

Sanna sa...

Ååh det ser underbart ut på er veranda!Njuut av din semester!
Kram,S

StrandviksVillan sa...

Ser riktigt härligt ut!
Men... lycka till med dina planer! Fast man så gärna vill allt det där så brukar ändå alla "borde och måste" hopa sig ;)
Själv har jag faktiskt suttit ute och slappat och njutit på verandan i skydd under taket idag och det gjorde mig absolut inget att det regnade, så skönt ändå.
Fast ikväll får det lov att hålla upp när vi ska karnevala :)

Ha det så trevligt och kanske vi syns.

Moster och jag sa...

Jag hoppas verkligen du får en riktigt skön semester. Å att vädret skall vara varmt och skönt. Några små regnskurar kan också få komma. Ingen semester för mig på sommaren men kanske jag borde börja drömma mig bort till hösten... isåfall så borde jag börja skrida till verket;o)

I dag har jag hämtat hem mannen från operationen så i morgon blir det karneval för mig.
Ha det riktigt skönt och NJUT!!!!
kram!!

Caroline sa...

Ni har så fin veranda! Jag har försökt kika genom din blogg för att se om du har någon hel bild på huset, för att se hela verandan... vi har tänkt bygga liknande och eran är verkligen bra inspiration... Hela din blogg är fin inspiration! Efterlyser nu en helbild på huset :)