söndag 17 juli 2011

Gult kring vårt hus

 


Ser ni hur vackert utsikt vi har just nu. Mannens ryps-åker lyser så gul och fin. Vi sitter ibland på verandan och äter, dock inte alltför ofta. Antingen blåser det för mycket, eller så gassar solen alldeles för varmt, eller så är det en massa flygfän som barnen gallskriker om... Har spekulerat i att försöka ordna något slags vindskydd där på sidan. Förslag? Har sett en variant på en slags genomskinlig rullgardin (vi vill ju se utsikten), som man kan dra ner och upp, men hur vackert är egentligen det? I taket hänger också ett av loppisfynden från storloppisen i jakobstad. Helt ok för 6 pengar.3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Vårt vindskydd blir nog jättebra med glas, för vi ville ju inte heller mista utsikten. Dessutom blåser det oftast från just det hållet, sällan från andra sidan. Däremot hindrar det ju inte flygfän...
Vi äter också väldigt sällan ute, det är liksom nog bekvämare inne. Däremot frukost och fika blir det ofta ute (mindre att bära ut och in)

Trevlig söndag!

PS. Du får nog komma och kika på vindskyddet :)

Lyckoslanten sa...

Fin utsikt, verkligen! Den får ni försöka hålla. Ska kolla hurdant vindskydd med glas som min syster har gjort nyligen. Jag kan skicka bild åt dig senare i veckan! Ha en skön dag! :o)

Livet på Vestergård sa...

Det var en fin utsikt ni har. Hoppas att du får någon bra ide´på ett lämpligt vindskydd.