måndag 13 juni 2011

Öppna portar


Hej på er! Det blev en låång paus, men idag fick jag äntligen det efterlängtade brevet med posten och nu är studiepärsen verkligen över (och jag lovar och svär att jag aldrig nånsin skall utsätta varken mej själv eller familjen för detta igen. Studera skall man göra när man är ung, pigg och fräsch och inte när man börjar bli gammal och gaggig och också har ett jobb, hus, hem och en familj ta hand om...) Men som sagt nu är det över och livet har återgått till det normala :O)

Inspirationen har lyst med sin frånvaro men börjar så sakteliga återvända. Inspiration fick jag också i överflöd igår när vi besökte öppna portar i kristinestad. Vädret visade sig från sin bästa sida och vi njöt där vi vandrade gata upp och gata ner i den vackra trähusstaden och kikade in bakom portarna. Bjuder här på en kavalkad av bilder. Som ni märker gillar jag mer de där naturliga lite vildvuxna trädgårdarna och inte de där välansade perfekta utan ett ogräs i rabatterna... ;O)


Som pricken på alltihopa såg vi också en igelkott, och lillasyster var i extas som aldrig "nånsin" sett en livslevande sådan :O)

7 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så roligt att du är tillbaka och stort grattis till dina avklarade studier! Du har verkligen varit duktig.

Livet på Sjögård sa...

Hej , roligt att du har kommit tillbaka :)
Grattis till examen!
Hmmm, min äldsting ska med svärmor senare i veckan och hälsa på gammelmormor till kristinestad. Hoppas vädret blir lite bättre tills dess...

Lyckoslanten sa...

Trevligt att titta in här igen! Stort grattis till väl kämpat! Hurra! Fina bilder från evenemanget som jag missade! Ha det så fint i veckan! ❀

StrandviksVillan sa...

Varma gratulationer och fanfarer!!
Jag beundrar alla som klarar av att vuxenstudera! Själv skulle jag aldrig ha den självdisciplinen...
Förstår att det är skönt nu när det är över.

Ångrar lite nu att jag inte for på öppna portarna...

Ha det så bra!

cina sa...

Grattis till din examen! Ni är verkligen duktig som klarar av att kombinera studier med familjelivet. Ha en skön sommar!

Lilja's Corner sa...

En liten igelkott skulle jag också vilja ha på gården ;)
Roligt att se trädgårdarna genom din kameralins, det är alltid intressant att "se med andras ögon". Jag tror vi har lite samma trädgårdssmak du och jag :)

Supergrattis till din examen! Duktigt jobbat!

Lantliga drömmar sa...

Grattis till examen! :)

Härligt att kika in i andras trädgårdar! Hängmatte-bilden är skön, tänk så ljuvligt att bara få ligga där och njuta!