lördag 5 februari 2011

Skrubbröjning


 

  


Har haft en massa tomflaskor och tomburkar i förvar i skrubben under trappan. Nu försöker jag röja i skrubben och dessa fick istället flytta fram och upp på skåpet i köket. Skåpet som egentligen är två skåp som har satts ihop till ett. Har i något skede funderat på om jag borde måla det vitt, men nej det får stå som en färgklick här i köket. Massor av porslin ryms i det. Både sånt som används ofta och sånt som inte används så ofta. Visst har ni sånt porslin i era skåp också? Som egentligen bara tar upp en massa utrymme...

Nu skall jag skjutsa äldre dottern på danskurs med flow. Och medans hon finns där skall jag åka med yngre dottern och en väninna på besök till staden söderöver. Där har de vintermarknad denna helg och så öppnade en alldeles ny rödakors loppis där igår. Och så blir det absolut ett besök på Café Vinkeln... Vi får säkert en bra dag :O)

7 kommentarer:

Huset på landet sa...

Hej!

Skåpet är jättefint. Jaa, här finns en hel del porslin och glas och allt möjligt annat som vi egentligen aldrig använder, men som det är svårt att skiljas från.

Hoppas ni fick en fin marknadsdag!

Livet på Vestergård sa...

Ni fick säkert en fin dag i grannstaden. Bra med skåp som rymmer mycket! Lådorna du har glasburkarna i är jättefina.

bean emäntä - bea's sa...

Det blev fint med flaskor på skåpet!

Och visst, här finns det massvis av glas porslin och bestick som aldrig används men som bara måste behållas... ;) Fotade faktiskt i köket idag just med tanke på att göra ett inlägg om det. Telepati, kanske...?

Moster och jag sa...

Jaa... hemma hos mig finns det massor med glas , porslin som aldrig används. Har varit rädd om mycket men... nu åker lite iväg på loppis då det behövs utrymme i skåpen.
Ditt skåp är jätte fint och det ser ut att rymma en hel del också.
Även jag gjorde ett besök till Cafe´Vinkel i torsdags... Mums!!!
Ha en skön helg!!!

Tina sa...

Flotte flasker, flott blogg jeg titter innom igjen!

Lilja's Corner sa...

Snyggt med lådorna och flaskorna! Skåpet passar riktigt bra som färgklick, tycker jag.
Jag har faktiskt inte så mycket extraporslin av nån anledning. Antar att jag fått annat till födelsedagar och sånt ;)

Va trevligt program ni haft i helgen! Hoppas ni får en bra vecka också!

Lyckoslanten sa...

Visst finns det porslin som man inte använder! Det där skåpet har en behaglig färg och ger en fin accent för det blåa och vita jag förknippar med dig.
Du fick säkert en fin stund i staden söderöver! Hade ju glömt det där med kyndelsmässmarknaden! :o)