tisdag 11 januari 2011

Lillasysters julklapp


Jag är så glad att jag i sista stund innan jul klickade hem denna utrustning åt lillasysters kaniner. Oj vad hon har lekt med dom! Men hon var lite misstänksam på julafton... "Mamma, det står God Jul Miranda önskar tomten, men det är ju din stil på kortet !?"



Såhär fint hade hon dukat en dag när hon lekte med dem. Trämöblerna hör egentligen till barnens barbiehus, men passade perfekt åt kaninerna också kom hon på. Men fortfarande har vi det där problemet med många mammor och barn, och ingen pappa ;O)

Idag är jag hemma med henne. Hon var lite vissen igårkväll och spydde riktigt ordentligt, men sen inget mer... Idag är hon pigg och äter, så inte vet jag vad hon drabbats av. Men det yppar sej väl om det är smittsamt och vi övriga lägger oss. Urk :(
 

15 kommentarer:

Anonym sa...

Nej men så gulliga kaniner!! :D Helt underbara små varelser och vilken söt liten torkställning de har också! Tänk om man haft sådant när man själv var liten ;)

Sandra

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej !

God fortsättning på det nya året!

Vad fina kaninerna är..
Jag funderar också på att börja samla på dom till våran Lilla Ida.
Men än är hon lite för liten att leka med dom.
Barbie och brazts dockor har vi en hel säck så då kan jag köpa dom istället.

Skönt att hon börjar krya på sig!
Det är inte det roligaste att ha magsjuka.

Ha en bra vecka

Kram Sirpa

Cathrin sa...

Det är ju riktigt så att jag själv blir leksugen när jag ser dina underbara bilder. Jag gav barnen varsin kanin förra året (en storasyster och en lillebror) men det leks inte så mycket med dem). Kanske beror det på att det inte finns så mycket möbler?! Måste ut i bloggbutikerna och reka lite. ;)

Hoppas det bara var en tillfällig bacill som slog till och att det inte blir något mer med illamåendet

Kram
Cathrin

Nicole sa...

Javisst är de söta Mailegkaninerna och leksakerna. Riktigt hållbara för lek är Mailegs träsaker dessvärre inte, åtminstone i W:s nypor blir de snabbt till ved...
A deklarerade igår att hon inte tror på tomten längre, men hon tror nog liiite än.
Hoppas spysjukan gick över lika fort som den kom.

Kamomilla sa...

Nåmen så söta saker! :)
Hoppas det var en mycket tillfällig kräksjuka...

Hvita Hjärtat sa...

Ja de är så härliga dedär Maileg-leksakerna! Och vilka fina Barbiemöbler de har fått "låna"! Min dotter leker ofta med sin Maileg familj. Pappan är en nalle, mamman kanin, samt barnen: en mini-mus och en mini-kanin. Har beställt möbler, tänkte just att de säkert passar till Barbiedockor också sen då hon kommer i den åldern.

Ha det så bra!
Jennie

Lyckoslanten sa...

Det där gillar jag! Så gulligt! Hon är trevlig hon med högklackar och roliga kommentarer och kaninerna, ett intresse hon delar med mig! ;o)

bean emäntä - bea's sa...

Så söta fina kaniner!

Vad lustigt... Jag fick exakt samma kommentarer på paketlapparna i år... Nästa år får man väl skriva ut dem med printern ;)

Liljas Corner sa...

Åå, va gulligt, vill ha!
Hoppas ni andra hålls friska!

alegni sa...

ljuvlig kaninfamilj! det finns ju också riktiga familjer med två mammor istället för en mamma och en pappa. det här är kanske en sådan variant. ;)
vi har en gasspsis, därför är plattorna lite annorlunda än hos andra. :)
kram

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej igen !

Visst är det kul när man kan fynda!
Halpahalli är bekant.
Har du varit på nått som heter Kärkkäinen?

Där brukar min syster fynda!

Ha en bra torsdag!

Kram Sirpa

Moster och jag sa...

Vilken härlig kaninfamilj. Förstår att det blev en favorit julklapp. Men tänk.... att tomten har samma stil som mamma;O))

Hanna sa...

Oj så söta små prylar.. och kaniner :)
Och vilket fint kakafat du visade i förra inlägget!

Hoppas ni klarar er från vidare kräksjuka!
Trevlig helg!
Kram Hanna

StrandviksVillan sa...

Söta leksaker! Såna som hon till och med kan spara till sina egna barn. Alltid kul när man märker att gåvor och klappar är riktigt uppskattade.

Trevlig helg!

Everyday living etc. sa...

Åh så rart, förstår att hon uppskattar att leka med denna rara kaninfamilj :) Dock inte alls roligt att vara sjuk, hoppas det inte var något allvarligt och att ni andra slipper bli sjuka :)

Ha det gott! kram Linnéa