torsdag 7 oktober 2010

Etiketter
Dessa underbara gamla Riihimäki etiketter har jag fått av en väninna (hon med hönorna ;O) Hon hade hittat dem i sina gömmor och tänkt på mej! Tusen tack för det! Så nu vet vi vad vi har i våra glasburkar på köksbänken, och slipper ta fel på socker och salt i fortsättningen ;O)

Tycker att jag absolut inte hinner någonting nuförtiden... Jag vill så mycket, men hinner ingenting. Är det så för er också?? Dagarna kommer och går, och det är morgon och kväll och däremellan jobb och mat och läxor och disk och tvätt och skjuts och hämt... Och så är det tusen och en saker att hålla i huvudet. Det skall packas mellanmålslådor och gympapåsar och det är kalasinbjudningar och föräldramöten och uppträdanden och wc-pappersförsäljning och mera möten och lappar hit och dit och en massa tider att minnas, och ovanpå detta borde jag hinna studera också... Tur att det är helg imorgon ;O)

Psst. men en rolig sak är att statusen för systerns bebis är plus minus 0 dagar just idag, så nu väntar vi med spänning hela familjen :O))

10 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Känner igen mig! Men det kommer att lätta lite ju äldre barnen blir. Trots det hinner jag inte med hälften av det jag skulle vilja :)
Fina etiketter du fick! Passar perfekt på dina burkar.

alegni sa...

mia, jag lovar, det kommer att lätta om några år. jag minns nog hur slut i huvudet man var hela tiden när det var som mest intensivt med alla dessa aktiviteter. dessutom var jag tydligen den enda som var skärpt, för "alla" bekanta ringde stup i kvarten och frågade vad som var på gång eftersom de själva inte orkade hålla reda på saker och ting. det var nästan så att jag började svara "smedsby informationstjänst" när telefonen ringde.
numera är det tyst på alla fronter. eller nåja, hushållsarbetet har förstås inte försvunnit någonstans ;)
kram och kämpa på!

Nette Cecilia sa...

Så fina etiketter du fick till det blåvita köket ,ha det bra Nette

bean emäntä - bea's sa...

Jap, det lät precis som hemma hos oss...! Och när man är två med en del resor på jobbet, så är det inte lätt att hålla ordning i precis allt. Jag försöker lära mig att tåla bättre att man inte hinner med allt och att allt är inte alltis som jag skulle vilja ha det!

Snygga burkar!

Trevlig (och spännande?) helg!

StrandviksVillan sa...

Jättefina etiketter, det var snällt av henne!

Min lista innefattar ett barn till samt kvälls- och lördagsjobb. Visserligen jobbar jag fyra dar per vecka, men bara ledig var tredje helg. Skulle inte kunna tänka mig heltidsjobb i nuläget, så länge ekonomin går runt så får det funka så.
Visst är det som flera skriver att det blir lättare när barnen blir större, det märker jag nu.

Du är superduktig som studerar!! Skulle inte jag klara...

Spännande med bebis på väg!
Ha det bra!

Livet på Sjögård sa...

Ojoj, det låter såå bekant... hos oss minus en gubbe varannan månad dessutom. men tur kommer det inte mer än man kan hantera. eller? ;)

Etiketterna är jättefina, passar bra till burkar och kök :)

Moster och jag sa...

Känner igen det, är ungefär så hos också. Men jag studerar inte så en sak mindre har jag. Nog har det börjat lätta lite då barnen är lite äldre men ändå så hinner jag absolut ingenting...känns det som i alla fall.
Etiketterna är riktigt fina.

Lyckoslanten sa...

Fint att du fick etiketter du ville ha!
Jag kan den där känslan. Det fanns en tid när jag bodde i bilen med tre söner som spelade flera instrument var, hade musikteori, övade i musikkåren, uppträdde, spelade fotboll och orienterade plus skolan. Nu sitter jag här med min gubbe och minns den ljuva tiden och får meddelanden om hur den ena sonen har landat i Frankfurt och den andra i Oslo och... Så skönt det var när man visste var de höll hus! ;o)

Huset på landet sa...

Vilka söta vintageetiketter!
Jag tänkte precis din syster och funderade på om det börjar närma sig, och det gör det ju verkligen. Spännande!!
Ja, vardagen är ett evigt pusslande, men på nåt sätt får man ihop pusselbitarna (ibland...).

Systerdotter sa...

Etiketterna fick nog rätt ägarinna!

Fint blev de!