onsdag 2 juni 2010

Fynd


Någon undrade om jag gjorde några fynd på min excursion... Och jepp det gjorde jag som synes :O) Dessa grejer är från mannens mormors hus. Huset skall tömmas på grejer i sommar och säljas. Där finns också en del större möbler mm. Bland annat en söt byrå kommer vi att få, men svårt att ta till vara allt när man inte har utrymme för dem...


Pärtkorgen är STOR, några små trevliga trälådor, och naturligtvis ÄNNU en kappsäck... Vissa i huset tycker att vi har alldeles tillräckligt av dem ;O)


Och så de gamla charmiga solstolarna!! Det får bli sommarens projekt att måla stommen och sätta fast nytt tyg... Kanske jag hinner få dem klara tills semestern, så jag har nånstans att ligga och lapa sol :O)


14 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Det var väldans vad du fyndat :)
En sån pärtkorg har faktiskt jag också på vinden. Den brukar ibland fungera som julklappskorg...
Ha det bra!

alegni sa...

wow! det ser ut att vara en riktig skattgömma det där huset också! den där russinlådan skulle jag himla gärna vilja ha... ;)
kram

Sanna sa...

Wow superfina grejer du fyndat!!Älskar trälådan!Jag skulle också vilja ha gamla kappsäckar så detta är någt jag håller utkik efter på loppisar just nu.
Ha en fin dag!
Kram

Louise sa...

Hjälp så fina fynd du hittat och ännu bättre är väl att de är alldeles gratis :O) Skulle bra kunna överta hela rasket! ha det gott i solen!

Kajsa sa...

Detdär kallar jag fynd:) Härliga lådor!!

Solgården Butik och Café sa...

haha :0) ja jag förstår vad du menar...man hittar såå mycket men man vet inte vart man ska ha allt!!! Ska oxå föröska piffa till ett liknande solstolar som du hittat..men vet inte vad man ska ha för tyg som håller när man sätter sig på dom ;)
Hör gärna av dig när du hittat nått fint och slitstakt tyg!

Må så gott!
Kram kram/Sofia

Elsa sa...

Hienot löydöt! Matkakapsäkki on namupala... ;)

Lottaspace sa...

Ljuvliga fynd!
Kram, Lotta

Kamomilla sa...

Voj juku!!! Vilka fina saker!!

StrandviksVillan sa...

Vilken lyckad skattjakt´!
Jag tycker nog du ska ta tillvara allt som du faller för där i huset. Ställ det som inte får plats just nu i garage eller hos nån annan, annars kommer du säkert ångra dig senare. Jag vet hur det är... Har gjort mig av med en hel del som jag nu inser var ett misstag.

Vi ses på avslutningen!

Anonym sa...

Så härliga grejer!:)

H ennA sa...

Himmel vilka fina grejer du har hittat! Så skönt att det finns människor här i världen som vill ta hand om gamla prylar och inte bra slänga bort allt..om du nu skulle få för dig att vilja bli av med sakerna tänk på mig snälla ;-)

Ha en underbar helg!

Kram Anne

Huset på landet sa...

Vilka härliga trälådor och pärtkorgen är jättefin! Vi ahr en likadan, en 'bosskorg' som vi samlar löven i då vi räfsar.

Trevlig helg!

Johanna sa...

Vilka fina fynd du hittat! Trälådorna är alldeles härliga!
Ha en skön helg!
Kram Johanna