måndag 7 juni 2010

Den blomstertid nu kommer...




Denna söta lilla planta hittade jag i utkanten av vår gräsmatta. Kunde inte låta bli att gräva upp den... men jag lovar att jag skall plantera den igen (på ett bättre ställe :O) när den blommat klart!

Skolavlutningen var precis så härlig som den kunde bli! Barnen sjöng så vackert så det gick rysningar i kroppen... Lillasyster i klass ett sjöng Idas sommarvisa tillsammans med sexorna som spelade. Storasyster sjöng om sommarlovet. Och så till sist den alltid lika stämningsfulla "Den blomstertid nu kommer".

Så nu har vissa i vår familj sommarlov, medan vissa skall knoga på ännu i fyra veckor... Lillasyster undrade varför vi inte haft någon avslutning på jobbet... :O)


11 kommentarer:

Mona sa...

Vilka vackra bilder! Med de blekt blåa mot den gråa väggen...
Jag gillar bilderna i ditt förra inlägg också. Fint!
Ha en bra dag!

StrandviksVillan sa...

Såna har jag också, men skulle behöva flytta på dom lite...
Idag blir det trädgårdsjobb! :)

Ha en fin dag!

Lyckoslanten sa...

Förgätmigej kan man inte få för många av! Ja visst är det vackert och aningen vemodigt, men också en lycklig stund med avslutning. tycker ju som lillasyster att ni borde ha det på jobbet... ♥

Louise sa...

Förgätmigej är en liten anspråkslös blomma - men ack så söt!Ha det gott och kämpa på litet till så blir det semester fortare än du anar!:)

Drömmar och Lycka sa...

Hej! Vilka sommriga bilder, förgätmigej som är en så söt blomma. Vilket fint inlägg med pelargoner du gjort, det är min absoluta favoritblomma. Vacker till allt och i alla lägen :)

Ha en fortsatt fin kväll! kram Linnéa

Kamomilla sa...

Vi som jobbar på dagis har det bra, dpå har vi ju avslutning på jobbet :)

Livet på Vestergård sa...

Visst är det vackert med förgätmigej. På vissa ställen kan man se att det är riktigt blåa hav av dessa vackra blommor.
Kanske ni borde införa avslutning på jobbet, det skulle väl inte vara så dumt ;0)

alegni sa...

de växer hos oss också, men brukar få stryka med där gräsklipparen far fram. kanske man borde göra som du...
hoppas vi ses nästan vecka! kram

Cathrin sa...

Vilken underbar sommarbild! Och älskar dina pelargoner i trälådan!!! Jag skulle absolut kunna tänka mig en avslutning på jobbet också. Har ett par intensiva veckor kvar. Längtar tills vi kan ha skolavslutning i familjen igen. Dagisavslutning blir liksom inte samma sak. :)

Kram
Cathrin

♥Min Eden♥ sa...

Hej hej, nu finns ditt bord här:
P L A N T E R I N G S B O R D

Ha det bäst!
/Nina

Hvita Hjärtat sa...

Fin planta du hittat! Jag har själv gått och nynnat på "Den blomstertid nu kommer" den senaste veckan för att komma i sommarlovsstämning! För nu är det ju faktiskt sommar, även om vädret är lite trist för tillfället!

Kram,
Jennie