söndag 16 maj 2010

Skattjakt
Jisses vilken värme vi haft det de senaste dagarna (+ 28 i skuggan!!) Grönskan har bokstavligen exploderat, åskan har mullrat och barnen har tagit sitt första dopp...  Det var till och med föör varmt för att räfsa, så istället har jag varit på skattjakt i vårt ruckliga uthus :O) Det börjar sina, men ännu kan man hitta riktiga rariteter därinne!

Baxade med storaysters hjälp också ut något annat intressant, men det får ni se en annan dag ;O)

9 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Vilka skatter!
Hos oss var det tyvärr länsat i uthusen när vi flyttade hit.
Härlig värme vi fått njuta av!
Ha en skön fortsättning på kvällen!

Kamomilla sa...

Det var ingen dålig skattjakt det!

Lyckoslanten sa...

Värst vad du har hittat många skatter! Där fick du förena nytta med nöje i skuggan! Jag tycks ha missat åskmullret när jag var borta, men både telefon och internet var utslaget, så vi har nog haft besök av Tor med hammaren.
Ha en bra vecka! ♥

StrandviksVillan sa...

Första doppet?!? Jag hörde att det är 17 grader i vattnet. Visst har det exploderat av grönt ute i den här värmen, fast mindre kul med pollen och sovrum varmt som en bastu...

Fina saker du hittat, visst är det kul med egna "gratisloppisar"! Jag har också tagit fram en del på sistone, men inte bestämt mig var jag ska placera sakerna.

Ha en fin dag!

Cathrin sa...

Skattjakt hemma hos sig själv, det låter helt fantastiskt! Spännande!!! Och vi hade gärna tagit emot lite av värmen. Här är det knappt 10grader och snålblåst...när det inte regnar. Fast det är bra väder för inomhuspyssel i alla fall.

Ha en fin vecka!
Kram
Cathrin

Lottaspace sa...

Det var ju lyckat! Hittade en riktigt fin oljelampa i vårt skjul igår också. Eller, jag har ju nog sett den länge, och den var rätt eländig, men nu rev jag lös skärmen och den blev hur charmig som helst!

Kram, Lotta

♥Min Eden♥ sa...

Ja det är inget dåligt uthus som ni har...jag brukar åka till mitt barndomshem och fynda. Man behöver bara gå innanför dörren till gamla svinföusi och vips hittar man skatter :)

Sanna sa...

Oj vad du har fyndat!Ja visst är det härligt med soligt väder. Just nu har jag bara fått sommarflunssa och då är värmen mindre kul..
Ha en trevlig tisdagkväll!

Grinden på glänt sa...

Härliga fynd! Gillar tunnorna!