söndag 23 maj 2010

PlanteringsbänkDet var denna underbara sak vi med gemensamma krafter lyfte fram förra helgen. Kikade på den redan förra sommaren, men då hade vi så många andra projekt på gång. Tycker den blev perfekt som planteringsbord! Nu fattas bara en passande hylla där ovanför.

Har behandlat pallkragar och en massa byttor och iordningsställt för plantering i min trädgårdshörna :O) Fast nu är det regnigt, grått och kallt i tvärkontrast till föregående bilder. Normalt majväder kallas det väl...


11 kommentarer:

Hanna sa...

åh, vad fint!
Passade perfekt som planteringsbord... och så kan du snickra också om du får lust :D

Härliga vår/sommarbilder! var länge sen jag kikade in känns det som ...

Ha d gott!
Kram Hanna

Sanna sa...

Oj så mycket vackra gamla saker!!Vilket fint planteringsbord!
En sådan gammal stormlykta som du har köpte jag också idag på loppis.
Ha det bra!

Kamomilla sa...

Härligt!! Här spöregnar...

Lyckoslanten sa...

Visst, den där passar utmärkt som planteringsbänk. Vi köpte, eller mannen, in en likadan på auktion, men på den finns nog annat, inte lika trevligt som hos dig! Ha det gott! ♥

Livet på Vestergård sa...

Ja men den passar ju perfekt som planteringsbänk!
Nu är det kallt och grått, men förhoppningsvis får vi mera av den värme vi haft senaste vecka.
Ha en bra kommande vecka!

StrandviksVillan sa...

Nämen lyckost! Jättecharmig bänk, särskilt där mot uthusväggen!
Borde du kanske behandla den med en ofärgad olja för att den inte ska bli förstörd av regn och rusk? Rekommenderar vattenlöslig utan terpentin ;)

Mari sa...

Upea idea käyttää höyläpenkkiä noin! Hieno istutuspöytä;) Ihania kuvia ilmaantunut sitten viime käynnin, josta onkin kulunut aivan liikaa aikaa;)

alegni sa...

helt perfekt, mia!

emilias gömmor... sa...

Det var ju ett smart och snyggt planteringsbord!

Kram Mimmi

Louise sa...

Alldeles ljuvlig planteringsbänk!!

Lilith sa...

Vilket underbart planteringsbord det blev! Gillar det gamla och ruffiga, så fint ihop med de andra gamla och välanvända föremålen! Jag har beställt ett planteringsbord av min man, men när det blir av vete fåglarna... Det är så mycket som ska hinnas med när det blir sommar så det både räcker och blir över! ;)
Ja, just nu lockar vädret verkligen inte till trädgårdsarbete... Blev till att plocka fram de varma kläderna jag redan stoppat undan igår kväll när jag skulle gå ut, det var bara 6 grader, brrrr! Hoppas verkligen det snart blir varmare igen!