måndag 3 maj 2010

Holkar

 

 

 

Vi fick alla i familjen varsin holk i julklapp av min pappa. Nu har de också placerats ut och kommit upp i träden. Alla fick välja varsitt träd utom jag då som fick min på gaveln på uthuset. Helt ok, men varför den inte placerats rakt under nokken kan man ju fråga sej... Kanske mannens konstnärsöga säger att detta är bra ;O)

Åtminstone i en av dem (lillasysters) har vi redan fått hyresgäster :O)

För informationens skull kan jag meddela att jag inte räfsat ett enda löv, och inte tvättat ett enda fönster denna vår. Borde man få ångest?? Orken tryter ännu pga den envisa flunsan, men (peppar, peppar) idag tycker jag att jag varit aningen piggare. Det gjorde säkert susen att stå i kylan, blåsten och regnet halva dan igår och titta på flickornas fotbollscup ;O)


9 kommentarer:

My garden poetry sa...

Krya på dig vännen!
Kram M

Louise sa...

Ifall det får dig att må bättre så kan jag berätta att här är en till som inte har tvättat ett enda fönster eller krattat ett enda löv :O)
Fina holkar! Vi har också fått två - men de är ännu inte uppsatta ;/

Kamomilla sa...

Vad kul med såna fina holkar! Idag har jag hjälpt fåglarna med byggmaterial. Jag borstade nämligen hunden och det blir fina bon av det alla hundhår som lossnade :)

Krya på dig. Jag har inte heller tvättat fönster eller nåt annat i vårstädninmgsväg, ryggen bråkar ännu.

Lyckoslanten sa...

Så härligt med dessa fågelholkar! Vilken fin julgåva! Jag har inte gjort något av det där du nämner... mannen fixade löven, men ack o ve de där fönstren som man snart inte ser genom! ;o)

ACStyle sa...

Kul att ni har varsin holk! Och särskilt att det finns gäster i åtminstone en - hittills ;)

Tack för att E fick följa med er i söndags!! Hon var nog nöjd med dagen trots regn, hagel, kyla och nederlag... :)

Inga tvättade fönster här heller, finns ju så mycket annat som är roligare, hehe!

Hoppas solskenet håller i sig så du får tanka energi.

Livet på Vestergård sa...

Det är alltid intressant att se när det kommer hyresgäster i fågelholkarna.
Inga tvättade fönster här heller, men det skulle behövas kan jag berätta!
Hoppas att du får orken tillbaka!

StrandviksVillan sa...

Svar: Visst har jag hämtat blommorna från svärmors, där är så vackert nu. Bästa tiden! Sväng in där bara ;)

Erica sa...

Jag har inte heller tvättat fönster eller räfsat löv, så vi är nog ganska många sist och slutligen som inte har det gjort ännu :)

Lantliga drömmar sa...

Roligt med holkar! Vi satte upp våra i höstas också, så jag bara väntar på gäster! :) Vad gäller din holk på gaveln så hade nog säkert mannen en bra motivering till att den inte är mitt under nocken, och sen om nåt år när den grånat kommer du inte ens att se att den inte är i mitten! ;)

Här har inget hänt heller, här är inte ens dammsugat och diskat kan jag tala om för dig! :) Är sjukskriven med order om att inte lyfta ett finger, och maken jobbar dygnet runt tycker jag, så hemmet seglar iväg. Men vadå, jag kryper ner i sängen och "glömmer" oredan i resten av hemmet! ;) Däremot är jag så räfs-sjuk, jag bara borde få räfsa!! :) Nåja, en dag...! :)