torsdag 11 mars 2010

Hembyn


En vecka har gått nu sedan dessa foton togs. Då var det ännu full vinter... Nu är det slaskigt, vått och smutsigt... Det kallas visst vår ;O)

Nåja, en av sportlovets soliga dagar spenderade vi i min hemby. Var ut på promenad med systeryster och deras galna hund (ursäkta ;O) medan barnen skidade. Har gått denna vägen säkert en miljon gånger, men tror aldrig jag haft kameran med mej förut... Sommartid är vägen kantad av björkar som hänger över vägen, många fina gamla hus, uthus och härbren. Såå vackert!

Edit: Hunden BÄR inte skidan... han STAL den och vägrade lämna tillbaks den ;O)

11 kommentarer:

Livet hos mossi sa...

Javisst e där vackert!! Jag älskar att promener där. Vi tar inte illa upp fast ni kallar henne galen, fö hon e ju no allt lite crazy emellanåt ;)Imorse stal hon min strumpa och svalde den innan jag han gräva den ur munnen ;) Men, hon kan ju vara väldigt lydig å snäll åxå då det gäller :)

Vi har åxå slask här nu, men de e ju bara tecken på att våren e på kommande :)

Kramar från systeryster å den galna hunden ;)

StrandviksVillan sa...

Jag håller också med, den vägen är verkligen fin!

Inte är det trevligt med slask och plask inte, man bävar för när allt det bruna gegget kommer fram och undrar hur länge det tar innan allt torkar upp i vår?
Men tänk om det faktiskt är våren som är på kommande nu? *Jeeiii!!*
Vår E fick nya skrinnskor till present, men nu hann hon ju inte ens pröva använda dom :(

Blir spännande imorrn! :D

Livet på Vestergård sa...

Det ser riktigt idylliskt ut!
En hund som bär skidor vet jag inte om jag sett förut.Men det ser ut att vara en väldigt väluppfostrad o lydig hund som hjälper till med att bära ;o)

Vform sa...

"Vägen till en vän är aldrig lång"

Jättemysig väg har jag alltid tyckt!
Ha det bra!

lyckostunder sa...

Ser väldigt idylliskt och fint ut!

Cathrin sa...

Ser helt enkelt underbart ut! Själv kan jag vara sådan att jag inte ser det vackra i vardagen förrän jag har fotat det, eller någon annan gör mig uppmärksam på det.

Det som kommer före våren verkar jag förtränga varje år, för inte är det gråa slasket något att längta till ;)

Trevlig helg!!!

Lyckoslanten sa...

Vackert! jag tror att vi alla tycker att vår hemby är den vackraste, speciellt sommartid. Barnen i Bullerbyn idyll! Ha en skön helg!

alegni sa...

jag kan föreställa mig hur underbart och idylliskt det är där sommartid. vilken tur att kameran uppfunnits, annars skulle vi missa mycket av det vackra runtomkring oss!
trevlig helg!

Designing good life - sarah sa...

Det ser fint ut. Kul att ha med sig kameran ibland och fånga nya saker på gamla stråk!

Vardagslyx sa...

Visserligen längtar jag efter vår, men när jag ser dina bilder kan jag inte låta bli att tycka att vintern kan vara ganska härlig ändå!
Galen hund, verkar vara rätta ordet!;)

Ha en skön helg!

Kram Pernilla

Anonym sa...

Hehe, tyvärr har ni inte sett hunden då den är galen ännu. Dagens jakt/apporteringskurs var katastrof, skulle kunnat lämna skiten där och åka hem... Man bara att bita ihop och jobba vidare... men man tycker ju att den tid jag lägger åt hundskolning så borde vi ha den perfekta hunden. Men som kursdragaren sa, "har nog inte sett en varken envisare, eller hårdare hund (hård eftersom hon inte räds sin husse fastän han är kokande ilsk..)"