onsdag 10 februari 2010

Boktips

 

När jag inte sitter i stolen framför brasan så står den här. Passar bra när vi har bordet/kistan vänt på denna ledden.

  

På bordet ligger mina senaste inköp i bokväg. Två väldigt trevliga böcker jag beställde från Sateenkaarentaa. Den ena heter 112 Ruutuikkunaa och den andra Willa Sukka, och det är Ilonas egna böcker. Massor med fina bilder och inspiration :O)

  

Det har väl inte undgått nån att bokrean har börjat i stans lilla bokhandel. Där har jag också fyndat... mest åt barnen, men också till presentskåpet. Alltid bra med något extra i skåpet och böcker är ju de bästa presenterna, eller... Och ikväll torde adlibris rean börja, eller åtminstone förhandsbeställningen om jag förstått saken rätt!! Det stundar födelsedagar i huset så småningom, och jag är såå glad att barnen håller på att bli boknördar precis som mej :O)


11 kommentarer:

Louise sa...

Mysiga vardagsrumsbilder! Böckerna är obekanta för mig..Villa Sukka låter intressant...Ha det gott!

Lilith sa...

Vad det ser mysigt ut i ert vardagsrum! Härligt... Skönt att krypa upp i soffhörnan eller den fina fåtöljen med en bra bok och mysa.
Böckerna ser intressanta ut, jättefina pärmar! Och en fin pärm är ju det första som fångar ens intresse, eller hur?
Har inte hunnit med någon bokrea än, men kanske imorgon? Jag tycker också om böcker, både att få, ha och ge bort som present. Och det skadar ju aldrig att fylla på presentlagret! ;) AdLibris-rean ska jag definitivt kolla in!
Ha det så bra! :)

Sanna sa...

Vilka fina bilder från ert vardagsrum!Gillar verkligen er gamla kista!!Tack för boktipsen! Dessa böcker har jag nog hört om. Skulle verkligen ra kul att bläddra i dessa då jag har sett bilder från Ilonas hem och det är så fint! Jag är en riktig bokmal så jag läser i princip alltid något, tidningar, böcker, arbetsrelaterad litteratur.. Just nu läser jag deckare. :)

Kamomilla sa...

Jättefint där i ert vardagsrum och de där böckerna ser ju bara så intressanta ut!

StrandviksVillan sa...

Håller med: böcker är alltid fina presenter! Hållbara och lika underhållande år efter år. Har kvar alla från min egen barndom/ungdom. Här läser också de två större innan läggdags, den minste läses det för på dagtid istället. Han kör gärna med samma bok två veckor i stöten, så han lär sig dom utantill. Dottern var likadan :)

Verkligen hemtrevligt vardagsrum ni har! Gillar dom där vägghyllorna, som du vet.

Livet på Vestergård sa...

Ni har det så fint i vardagsrummet!
De böckerna såg verkligen intressanta ut. Jag håller med om att böcker är den perfekta presenten (om inte mottagaren har den redan)
Ha en bra dag! Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Den där stolen din gör sig verkligen bra där i fina rummet. Jag blev så intresserad av böckerna när jag var här tidigare, att jag helt glömde kommentera. Tack för boktipset och ha en skön kväll! ♥

Anonym sa...

Så fint det ser ut i vardagsrummer.
Böckerna ser intressanta ut också!:)

Milas Rum sa...

Viken vacker kista!
Ni har ett väldigt mysigt vardagsrum!
Hälsn, Mila

Milas Rum sa...

Viken fin kista!
Och vilket mysigt vardagsrum i har!

Hälsn, Mila

Anna-P sa...

ååå vad mysigt vardagsrum. Jätte tjusigt. Där vill man verkligen kura ner sig i soffan och mysa!
Ha en härlig dag/ Anna