onsdag 6 januari 2010

Brrr... ... så kallt igen! Men jag klagar inte :O) Har spenderat en stor del av dagen såhär framför brasan. Mysigt!Övriga familjen har pysslat med detta :O)Och jag behöver absolut inte frysa om fötterna. Fick dessa mysiga tossor av tomten, och jag känner mej nästan som ett dagisbarn när jag tossar runt i dem :O) Tack systeryster!

Två jobbdagar och så ledigt igen :O) Får se hur pigga barnen är imorgonbitti.... efter nitton sovmorgnar!


23 kommentarer:

Kris sa...

Jo det är kallt och skönt ute ;)
Har varit ute i etapper och skött om hästarna... inne och värmt tårna emellanåt :)
Skönt med bara två dgr jobb och sen ledigt igen.
Ha det bra!
Kristina

Louise sa...

Ah vad din första bild ser härlig ut! Där skulle man bra gärna kunna sitta med fötterna på bordet :O) Tossorna är riktigt gulliga...

Livet på Vestergård sa...

Just nu sitter jag också framför brasan med datorn i famnen.Så skönt med brasvärme när det är så här kyligt ute.
Ser ut att vara varma och sköna tossor du fått.
Gissar att det blir en prövning för många att stiga upp i morgon :)

Lyckoslanten sa...

Här är det också brasan som gäller och uppå det bastu. Ville knappt gå därifrån. Det känns aningen motigt att börja jobba igen, speciellt när det är så kallt! Jag såg de där sköna fotvärmarna, men tyvärr var de vita slut. Lycka till med väckningen i morgon bitti!

alegni sa...

så ljuvliga dina sockor/tossor ser ut! rätt gjort att sitta framför brasan när vädergudarna straffar oss med dessa temperaturer (av vilken orsak?)!
ja, hur ska ungarna orka upp imorgon? och hur ska de somna ikväll (här har yngre sonen vakat till 4 och 5 på natten)? :/

HannasVirrVarr sa...

Men visst är det lite mysigt att känna sig som ett dagisbarn? :)

Annbritt Schmützer sa...

mysiga tossor..här är det fårskinn som gäller 14 grader på golven*L*

Lotta sa...

Jep jep. Har förberett barnen redan några dagr med morgonvckning. Idag blev det halv nio... Blää, sa de. Då påminde jag dem hur de tror att det känns i morgon när klockan ringer kl 7????

Mysiga tossor som tomten hämtade.
Kram,
Lotta

femtiovitakvadrat sa...

Hej! jag va här och kikade förbi, jättefin blogg ni har!

Hälsningar Patricia

Livet på Sjögård sa...

Jo, precis så ska en ledig dag spenderas. Vilken tur att du förstod det :)
Mmm, mysiga tossor!

Drömmar och Lycka sa...

Så mysigt ni har haft det, pussla gör vi alldeles för sällan men det är ju så mysigt.

Ha det gott! kram L

Kamomilla sa...

Söta tossor och mysig brasa!

StrandviksVillan sa...

Oj, var verkligen jullovet så långt?
Till oss kom också tomten med ett stort pussel, men jag vet inte var i huset vi ska hålla till med det utan att det blir rivet innan det är klart...

Sov gott och vakna sött!
Vilken tur att vi får mjukstarta ;)

Ulrika sa...

Jättemysiga tossor och ett vackert hem!

Kram ,Ulrika

Anonym sa...

Ja, hua va de e kallt!
Men mysigt också!
Va fina tossor och vilken fin spis ni har!:)

Livet hos mossi sa...

Vad mysigt ni har det på era lediga dagar :) å vilka mojsiga tossor ;) Hade Milla tålamod med ett sånt där avancerat pussel? Tilika tror jag inte det ;)

Jag gissar att M å T bara tycker de e kul att få återvända till skolan efter långledigt...till alla kompisar.

Ha de bra! Kram.

Lantliga drömmar sa...

Den första bilden ser så härlig ut! :)
Vi har nästan -30 grader, det är härligt! :) Maken lockade ut mig på en lång skidutflykt när jag kom från jobbet, gissa om det var skönt!! :)

Lilja's Corner sa...

Va skönt du ser ut att ha det framför brasan :) Själv ligger jag på golvet framför brasan på ett hav av kuddar. Inte så dumt!
Va fina snöiga bilder du visade tidigare. Vi har faktiskt hållit oss inomhus för det mesta. Då man har så mesiga hundar... ;)

Hanna sa...

Så mysigt med pussel.
kram
Hanna

Anonym sa...

Hejsan!
Jag är många gånger och kikar in här men är dålig på att lämna spår och kommentarer efter mig....
Men nu blev jag så nyfiken på var du har köpt / hittat ljusstaken som syns på bilden? Har ett grenljus hemma som jag inte hittat någon passlig ljusstake till....
God fortsättning på det nya året!
Flisan

Galleri MochB sa...

Hej Flisan! Roligt att höra av dej igen :O) Ljusstaken är tyvärr flera år gammal, har fått den i present, och om jag inte minns helt galet så kan den vara från Indiska. Men den finns knappast i deras sortiment mera...

Lilith sa...

Så skönt att bara sitta framför brasan och ha det varmt och gott! Vilka härliga tossor du fått av tomten, såna behöver man verkligen när det är så här kallt! -18 nu känns förstås "nästan" varmt jämfört med -27 igår, men det är fortfarande för kallt för att vara ute mer än nödvändigt... Slängde just de sista vedträna i spisen, men att bylta på mig och gå ut efter mera ved känns inte riktigt lockande... På tal om ved, jättefin vedhink du har! :)
Tomten kom med ett pussel även till oss, men har inte börjat på det än... Borde ta och skaffa fram något slags skiva att ha det på först, så det är lätt att flytta efter behov... Förr byggde jag alltid pussel på jullovet, det var en avkopplande sysselsättning.
Kom barnen upp i tid för att gå till skolan igår? Ja, livet är hårt när skola och jobb börjar igen efter en skön ledighet..
Ha en skön helg! :)

Anonym sa...

Vi har också eldat både i brasan och bastun. Har varit i Böle nu ock jobbat. Det blir en superbra revy. Så passa på och beställ biljetter. Gosa vidare framför brasan. Kram mamma.