fredag 18 december 2009

Julpynt
 

Dessa julpynt har jag fått av mamma. Blir lite nostalgisk när jag ser hjärtanen. Minns att vi gjorde såna som barn också... Kanske vår gran blir rödvit i år :O) Hängde några i köket med lite kanelstänger. Doftar jättegott!Julstämningen infann sej på julfesten igårkväll, och sången gick toppenbra :O) Och nu har flickorna jullov! Själv jobbar jag ännu några dagar nästa vecka, men mellan jul och nyår ämnar jag också vara ledig. Denna helg skall vi till skogen och söka fram den perfekta granen! Och så skall vi såklart besöka Ninas café. Och feja och pynta och baka och koka och allt annat som hör julen till ;O)9 kommentarer:

Hanna sa...

Vad fint pynt du har fått!
Ett sånt hjärta, fast i rosa och lila fick jag och maken i julklapp av dottern, när vi hade lilla jul.

lycka till på granjakten imorrn!
Ha en mysig helg!
Kram Hanna

Lyckoslanten sa...

Noter är aldrig fel och här gäller även att det enkla är det vackra. Hoppas att ni hittar den perfekta granen! Vi har gett upp! :o) Ha en skön helg!

Kajsa sa...

Jag minns oxå dessa hjärtan:) Julen får en verkligen att minnas alla små saker o "fina" pynt man gjorde som liten flicka.

Lantliga drömmar sa...

Jag blev också riktigt nostalgisk när jag såg den fina hjärtkorgen! Minns att jag gjorde sådana när jag var liten, men inte med notpapper... ;)

Ha en skön helg!

alegni sa...

vi har klätt granen idag. det är första gången den fått flytta in så här tidigt, men den ser ut att trivas, så kanske det blir en ny tradition ;)
jag minns att jag också flätat sådana korgar i barndomen. vi fyllde dem med godis, men godiset stod sig aldrig i dem av någon underlig anledning...
lycka till med granjakten! kram

Drömmar och Lycka sa...

Vilket fint julpynt du fått av din mamma. Vi hämtade också alltid granen själva när vi var små, det är minnen som betyder mycket. Skönt med lite ledigt!

Ha en fortsatt fin kväll! kram L

Sanna sa...

Åh dessa julpynt hade jag helt glömt bort- nu blir även jag riktigt nostalgisk!Sådana hjärtan har jag också pysslat som barn.

Vi skall också ut i skogen (sambons syster och hennes man vi får granen av) imorgon och hämta hem julgranen!Ser så fram emot att få in julgranen.

Kram Sanna

Pockethexan sa...

Ibland när jag är pigg så ger jag mig ut i cyberrymden och tittar på alla fina och trevliga bloggar som finns, som din exempelvis, ja min blogg har inte så mycket att erbjuda då det gäller inredning och design, men kanske kan jag komma med några trevliga boktips, ifrom av pocketböcker, inte dyra att ge men mycket trevliga att få?
Vill passa på att säga vilka fina bilder du visar önskar samtidigt God Jul och Gott Nytt År!
Kram från en som kallar sig för Pockethexan!

Louise sa...

Precis som du säger...nostalgi över julpyntet!! jag skulle gärna prenumerera på /följa dina nya inlägg men du har ingen sådan funktion??
Ha sköna dagar inför jul!