tisdag 22 september 2009

Gratis fynden...


För att göra en lång historia kort så är jag nu lycklig ägare till sex stycken sk fruktlådor... Det rymdes inga mer i bakluckan på bilen :O) och mannen såg rätt fundersam ut när jag packade in dem...


Då var dom rätt risiga och aningen mögliga mm, men nu tycker jag dom är rätt fräscha. Tre av dem blev vita i helgen (sen tog färgen slut...) och naturligtvis stämplade med passande text!


Strandviksvillan bloggade nyligen om organisering, så nu har jag bidragit med mitt strå... Visst funkar det med plastkorgar också, men dessa är ju så mycket charmigare ;O)


Får se var dom slutligen hamnar... kanske i garderoben i sovrummet. Där borde det organiseras ganska ordentligt. Fast då syns dom ju inte...

Tack för alla kommentarer jag får! Det är så otroligt roligt :O) Ikväll blir det nog att tända en brasa i öppna spisen igen. Det är speciellt mysigt när det regnar och ruskar ute...

18 kommentarer:

Lotta sa...

Hejsan!
Det var alltså du som snodde mina fruktkorgar som jag hade reserverat i s-market här i byn !!! *hihihihi*. Nej såklart inte. Har några gånger bett om fruktlådor och nu hade jag paxat små plommonlådor i trä och när jag skulle ta hem dem, hittades de inte ;( Nån hade säkert kastat bort dem så nu får jag vänta på nya...
Tycker de är såå tuffa när de blir vita och tänk..det bästa...helt gratis. Måste medge att min man nog inte heller riktigt förstår min saliga lycka av att släpa hem dessa.... En vink- jag staplade en del av mina med långsidan mot varandra så att öppningen kom utåt och nu står de tre på varandra som en snygg ruffig hylla i toaletten. Dr finns för tillfället handdukar..
Kram,
Lotta

Vekarus sa...

Niistä tuli tosi kivat! Mitäs mies sanoin jälkeenpäin?

Samanlaisia löytyi muutama vanhasta mökistä, mutta haisevat ihan kamalalle, ovat kai homeessa nekin. Ajattelin myös maalata, jos niitä voisi kuitenkin käyttää ulkona.

StrandviksVillan sa...

Ahaa! Jag har uppnått mitt mål: att inspirera andra att röja och rensa ;) Såg att även Nina (L's C)hade gjort i ordning lite förvaring.

Idag har jag tvättat fler fönster och vidhåller fortfarande att det är roligt! Särskilt resultatet förstås. Nu skulle det gälla för mig att få nya kappor sydda... till sex fönster. Å så bidde det visst en ommöblering igen, som vanligt då jag tvättar fönster :S Maken sade inte ett ord, bara satte sig i närmaste soffa, hihi!

H ennA sa...

Suveränt bra ide´! All organiserad förvaring är super...och när det dessutom ä snyggt!

kram Anne

Anonym sa...

Nice, nice, nice :)

Jag är besatt av korgar o lådor! Förvaring kan man aldrig få för mycket av.. det har en tendens att samlas mer och mer i vråna :)

Åsa

Lundagård sa...

Härligt, betydligt snyggare än klassiska plastförvaringslådor i fula färger och former.

Vit poesi sa...

Så fina de blev!! Har frågat efter sådana i blomsteraffärer, men de vägrar att lämna dem i från sig :-)
Ha en fin kväll
kram Malin

Livet på Vestergård sa...

De blev verkligen charmiga !

Livet hos mossi sa...

Va fina dom är! Man får gärna ge en åt en lillasyster med behov av organisering, om ni inte får plats för alla :) Men, risken e nog stor att den då blir påäten av en energisk hund ;)

Hanna sa...

Ja, vilken bra idé!!
Jättefin förvaring ju :D

Ha'de!
Kram Hanna

Kamomilla sa...

Jag har en likadna! Fast jag lät den stå ute en vinter så den grånade! :)

alegni sa...

wow, vilken ordning o reda det kommer att bli hemma hos er (fast det är det förmodligen redan)!

Hanna sa...

Om du behöver mera lådor så kan jag tipsa om gamla potatislådor i en skräphög nära ert hem:o)Med hjälp av lite vit färg blir dom nog hur fina som helst!

Ekebo sa...

Snyggt!! Har jobbat i en lanthandel tidigare och plockad med många sådana men inte tänkte jag på att de kunde bli så fina med lite färg på sig. Ska nog besöka affären och se om man kan få några Kram malin

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojsan!!Men såå himla snygga de blidde!!! Smart ide!!

~~♥kram Millan♥~~

mimmuli sa...

=) Jätte fina dom blev=)

Frida sa...

Vilka snygga fruktkorgar, passar ju utmärkt till förvaring. Så fint det blev med den tryckta texten.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Huset på landet sa...

Hihi, jag har lite samma planer. Har kikat på fruktlådorna som står utanför Casa, men inte vågat fråga ;).
Jättefina med vit färg och text! Här är projekt rensa och röja på g också, nämligen...