söndag 5 juli 2009

Billiga fynd

Hej svej på er alla! Vi anlände nog hem från vår lilla semester redan i slutet på förra veckan, men då var det bara att kasta sej ut i folkvimlet igen på tomatkarnevalen som pågått under helgen :O) Och huj vad vi har frusit där men kul har vi haft ändå...


Semester-resan gick i barnens tecken, men när jag fick en HEL halvtimme över i kungens kurva valde jag att rusa in på Rusta som jag såg skymta förbi. (Ikea låg ju där också nästan vägg i vägg men med en hel halvtimme så valde jag ändå Rusta... ;O) Kom ganska fort fram till att denna butiken är som vårt Halpa Halli. Sådär passligt råddigt och mycket skräp och så en del BILLIGA fynd...

HELA 80 kr betalade jag för dessa fina muggar 6 st + skålar 4 st + glas 6 st!!


Fyndade också en söt blåblommig fleecefilt, som är väldigt passande att kura under nu när man kan tro att vintern redan är på kommande...


Eller så kan man leka koja med den i vardagsrummet :O)Nu påbörjar jag min andra semestervecka och då kommer jag att göra precis som strandviksvillan! Blott och endast ägna mej åt sånt jag vill göra. Så idag ville jag både dammsuga hela huset och kratta en massa sten på den kommande gräsmattan ;O)

17 kommentarer:

marian sa...

Vilka fina fynd!! ..och roligt att se att andra också har kojor i vardagsrummet, och säkert även i alla husets övriga rum precis som vi :)

StrandviksVillan sa...

Välkommen tillbaka!
Jomen visst, ibland VILL man faktiskt städa, det är ju så himla skönt efteråt när det är klart :)
(Fast idag har jag varit sååå irriterad på att jämt plocka undan efter andra, grrr!)

Finfina fynd, vilket pris! Man ser hela tiden så fina saker från Rusta i olika bloggar så det harmar att man inte har den affären här.

Håller med föregående: kul att se andras kojor!

Ojoj, idag har vi skickat iväg dottern med stora båten till västra grannlandet! Spännande värre! Vi ska hämta hem henne på torsdag.

Ha en bra "göra-vad-du-vill-vecka"
A-C

Elsa sa...

Vau, mikä edullinen löytö, ja kaupan päälle vielä kaunis ja hyödyllinen.

Kivasti esillä avohyllyssä.

Mukavaa "omaa" kesäviikkoa ja terveiset aurinkoisesta Hgistä!

Elsa

Vackrare vardag sa...

De där ser faktiskt jättefina ut! Och verkligen för inga pengar alls ju. Men vi får hoppas att du inte behöver kura under filten ännu, utan att värmen skulle hitta tillbaka. Jag är inte på långt när färdig med sommaren ännu.

Ha en skön vecka och gör faktiskt bara det du vill;)

Ingeborg sa...

Du fyndade verkligen. alltså 8 e för allt det.! Filten sär supersöt och ser mjukis ut. (Måste medge att jag är gsnska glad över att kojbyggarstadiet i vår familj är förbi ;)).-Här är det riktigt blå himmel och solen skiner. Mannen for på jobb ocg vi andra skall försöka hitta på något skoj. Njut av semestern och av att precis göra vad du vill. Underbart. Ibland kan det ju till och med vara kiva att städa-om man får göra det då man själv vill ;)
kram Lotta

Kristiina sa...

Du har gjort fina fyndar! muggar och skålar är jättesnygga.

Drömmar och Lycka sa...

Vilka fina fynd, hihi vad mysigt med en koja i vardagsrummet. Visst känns det skrämmande att man redan börjat tänka på hösten, men uj vad fort allt går, det är så man själv knappt hänger med. Ha en underbar fortsättning på dagen! kram Linnéa

Jojo sa...

Skönt med semester resa, vår gick till power park för en heldag =) Rusta är ett ställe jag skulle vilja titta in till, verkar ju vara fullt med underbara billiga saker, skratt..

Ha en skön semester och njut till fullo av den!

Kram Jojo

Livet på Sjögård sa...

Faktiskt fina fynd! Och jo, det där städande... ett nödvändigt ont......

alegni sa...

det är kanske för att man är hemmablind, men i mina ögon ser nog utbudet på rusta trevligare ut än det som finns på hh här i stan...
kojor är kul... när de finns hos andra ;)

Grinden på glänt sa...

Vad billigt! Och de var ju fina dessutom!! :)

Gammelgård sa...

Ja det var verkligen fina fynd! Var också in på Rusta här i början av sommaren, blev inte särskillt imponerad, men en del fina saker hade de nog.
Jaa, nog kunde det vara liiite varmare allt..;))

Lantliga drömmar sa...

Fina saker du köpt, och billigt! Jag var också in på Rusta här för någon vecka sedan, och fyndade en hängmatta! Mycket har de, även om det inte är så mycket ordning... ;)

Ha en skön fortsatt semester!

Sarppa sa...

Avohylly on kyllä kaunis ja peitosta on moneksi =)

Sanna sa...

Vilka fina fynd du gjort!!Helt otroligt billigt dessutom!
Hoppas du får en härlig semester!
kram Sanna

Maikki sa...

Hej!
Wau, miten hienoja halpoja löytöjä olet tehnyt:)
Hauskaa kesän jatkoa!

disa sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋