fredag 8 maj 2009

Trångt...


Kunde inte låta bli att prova... :O) Och så BRA det blev!!! Och så TRÅNGT det blev... Mannen hade naturligtvis en kommentar också -Jasså, vi skall gå sidledes in i duschen från och med nu. Så hmmm nu vet jag inte riktigt. Känns lite snopet att lyfta ut den tillbaks när jag sett hur bra den ändå passade in där. Kanske han vänjer sej ;O)

Har köpt hem målfärg och planerar att få lite färg på mina fynd i helgen. Men imorgon har det lovats regn, så då styr barnen och jag norrut. Blir absolut något loppisbesök, och säkert smyger sej både ett och annat smått och gott ner i väskorna. Kan hända jag står med målarpensel i högsta hugg på söndag trots att det är morsdag. Men det är ju min egen dag, så då får jag själv välja vad jag vill göra :O) Ha en skön helg alla mammor och icke mammor och alla andra också!

11 kommentarer:

Gammelgård sa...

Ja, den passar riktigt bra där!
Liknar ett litet skåp jag har i badrummet, men det ryms i ett hörn... Att karlar alltid ska tänka så praktiskt, så är det alltid hos oss ;)
Trevlig morsdag vad du än gör!:)

Mari sa...

Aivan ihana! Tuollaisen voisin meillekki ottaa... Tulevaan kodinhoitotilaan sopisi kivasti:) Mukavaa äitienpäivää!

Maria sa...

Ser ju helt fantastiskt ut!! Vilket vackert skåp......hälsa gubben att huvudsaken är ju att man slipper in i duschskåpet *BLINK*

maano sa...

i h a n a !!!

alegni sa...

den är ju som gjord för just den där platsen! kanske ni kan bygga ut badrummet lite grann ;)
här i norr (sett från ditt perspektiv) ösregnar det just nu. vi ska åka ut till skärgården o pyssla med det ena o det andra, bl.a. fixa i ordning vår båt inför stugsäsongen :)

Lantliga drömmar sa...

Ser jättefint ut med skåpet där, men kan förstå makens tankar om att det blev sämre att komma in i duschen, de ser ju bara till det praktiska...! :)

Hoppas du får en fin morsdag och helg!

Fru Skrot - Rouva Romu sa...

Ja, jag vet - vad skall man göra: lyssna på andra eller ha det lite opratiskt men snyggt! hih! ;) Only time will tell... Bordet är nog jättefin!

Kamomilla sa...

man vänjer sig nog med att gå sidlänges in i duschen också! :D

Snyggt!

♥Min Eden♥ sa...

Shit pomfritt va SNYGGT..jag blir helt grön av avund :) vilket kaaap!
ha det gött!

Ekebo sa...

Mycket snyggt jag tycker det passade väldigt bra där. Hoppas det får stå kvar. Min man är likadan är det inte praktiskt så fyller det ingen funktion tycker han...jag kan gärna avstå lite från det praktiska för att det blir så snyggt. Kram Malin

Clarice sa...

Jag har ett liknande skåt som nattduksbord. Ditt passar hur bra som hellst i badrummet. Hoppas bara att det inte är för besvärilgt att komma in i duschen.

Grattis på morsdagen till dig oxå.

Kramis,