lördag 25 april 2009

Ved
Just nu består vårt liv av ved och ved och åter ved... (och hans ännu mer än mitt). Kommande vinters förråd skall fyllas, fast med denna mängden ved borde vi snart kunna fylla hela byns förråd... En bråkdel är det som syns på bild. Behövs inget gym-besök efter några timmar på vedbacken kan jag meddela... ;O)


Men ved ÄR rätt vacker också...

Fast idag har jag eftermiddagen och kvällen ledig för andra äventyr. Mer info kommer senare ;O) Ha en fortsatt trevlig helg ni också. Lite varmare vindar har svept in över bygden, så det tackar och bockar vi för!

15 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Ah, björkved! Finns det något bättre?! :)
Jodu, det där ger träning för hela veckan!
Så ni värmer huset med ved?

Ha en skön lördag!

Viveka i Bläckhornet sa...

Jaa, ni håller på som värst också. Ett slitsamt jobb men när det är gjort känner man sig riktigt nöjd.

Kram Viveka

Sabina sa...

Vilka snygga staplar :)
Ja, man behöver inte gå till gymmet efter ett pass vedhuggning!
Ha en trevlig lördag!
Kram S.

alegni sa...

jag säger som sabina - vilka snygga staplar! vi har också jobbat med ved idag, men med ett tidigare stadium. vi har kvistat o kapat av dem till ca 2,5 m bitar o släpat dem till vår skogsväg. tungt som sjutton. o varmt!

Kamomilla sa...

Oj, ett sånt lass skulle vi behöva...

Eddan sa...

Oj vilket jobb. Vi har sådan tur så att svärfar fyller på vårt förråd när det behövs. Vi eldar i vår kamin bara som komplement så det går inte så mycket ved men han tycker att vi ska elda mera. Han är en gammal skogsman och har hållit på med ved hela sitt liv och kan nog inte tänka sig att lägga av med det. Tur för oss ;-)!

Trevlig fortsättning på helgen!

Kram från Anette

Elsa sa...

Koivuhaloista lähtee kesäinen tuoksu. Ja halot sopii sisälle sisustukseenkin, ei silti noin paljon kuin teillä ;)

Suloista Sunnuntain jatkoa!

StrandviksVillan sa...

Kommer ihåg hur det var att jobba med veden där vi bodde innan, brukade kalla det "vårt helgnöje", vilket det naturligtvis inte alltid var... Men ibland var det så skönt att ha varit i friskluften och fått jobba lite, så det kändes i musklerna.
Så fina staplar som era hade vi definitivt aldrig!!

Skön söndag till er med!

Ekebo sa...

Vilken ved hög...så fint. Tack för krya på dig hälsningen. Kram Malin

Kamomilla sa...

Hej!
Din fråga hos mig... jo, räcket ska målas vitt i sommar. Det har fått vänta nu i några år innan vi målar för man ska inte måla direkt på trykimpregnerat genast.

Själva terassen är ännu inte behandlad, men ska snart strykas med något som på finska heter"tervakylläste". Färgen blir mörkare då och lite brunaktig ton, tippar vi.

ha en skön söndag! Här ska vi just se på Strömsö!

Flickan på landet sa...

Va roligt att se att andra också jobbar på att fylla vinterförrådet :-) Mycket likt våra hopar =0) Maken jobbar så svetten yr med att såga och kapa...men det är ganska kul fast mindre kul på vintern...

Fru Skrot - Rouva Romu sa...

Kan bara säga att OJ DÅ! ;) Vilket jobb!! Men så skönt när det är över! Ha det så bra!

Tre rum sa...

hoppsan,det ser ut att vara en hel del kvar.Det tar en hel del tid med allt vedarbete men, man vet ju aldrig vad det blir för sommar och vinter framöver;)

Kristiina sa...

Vi värmer i jobbet med ved,så jag har också plockat "några ved".
Jo,de är vackra ,tycker jag också

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品