måndag 15 december 2008

Pynt


Många av er har pyntat med skridskor, och även i den bruna juliga boken jag fick av lillajultomten hade de gjort detta såg jag... :O) Vi har tre styckna vita skridskor i farstun, men då de emellanåt är i användning så är kanske inte det ultimata att hänga upp dem på väggen... Men fick i helgen en sånhär trevlig sak! Den får bli mitt motsvarande pynt som hälsar gästerna välkommen...( jag såg på påsen att den var köpt på Huset på landets julbutik... :O)Vi har även hängt upp den obligatoriska granriskransen runt ytterdörren. Lika jobbigt varje år... så jag lovade mannen att nästa år när jag har den där fina trappan så behövs ingen girlang, för då kan jag pynta PÅ trappan istället... :O) Men den lyser fint i mörkret, och dessutom är vi båda lite anti mot alla färggranna, blinkande slingor som hänger både här och där i folks trädgårdar...

Köksön är färdigmålad och invigd, och bilder på kommande... Ha en skön vecka! Själv skall vi avklara tre julfester; förskolan, skolan och gympan... Men det är bara mysigt!

13 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Jag har varit på väg ut i förrådet för att leta upp dotterns första skridskor, men inte blivit av ännu. Du drömmer om en trappa, jag drömmer om en farstu...
Ser ut att bli en fin dag idag, kanske man skulle få till några bilder?
Det var jättekul i går kväll, härligt att få sig några riktigt goda skratt :D

Eddan sa...

Vilken fin skridsko. Här åkte minsta tjejen och maken skrisko igår och det hade gått jättebra
:-)!

Det ska bli spännande att få se din köksö. Jag önskar mig också en sådan men vårt kök är tyvärr lite för smalt så det blir svårt att klämma in en sådan.

Önskar dig en fin start på den nya veckan!

Kram från Anette

Gammelgård sa...

Så fint!
Skoljulfesten har vi avklarad, och vår "egen" har vi på fredag. Alltid kul med julfester!
Ha en bra vecka!

Anonym sa...

Hej! Så jättefint det kan bli med t.o.m. skridskor. Jag ska också berätta att jag sänt halsband gjorda av galleri M&B som julklapp till mina vänninor i Norge och tipsat om hemsidan och bloggen.
Mvh,
Flisan

Galleri MochB sa...

Hej Flisan
Det var ju snällt av dej! Känner jag dej kanske...:O)

Lantliga drömmar sa...

Ett härligt gammalt degtråg du fått! Ser fint ut med skridskorna i!

Väntar med spänning på köksö-bilderna! ;)

Vit poesi sa...

Jättefint att ha skridskor hängande på dörren!
Ha en fin kväll
kram Malin(Leva som jag)

Clarice sa...

Tank att skridskor kan vara sa fina!

Kramis,

Maria sa...

den skridskon var verkligen cool!! Och vilken fin ide med de övriga, användbara skridskorna i lådan, snyggt!!

Sanna sa...

Vad fint det ser ut med skridskorna i lådan. Detta är definitivt pynt för egnahemshus så jag beundrar bara dessa "skridskoprydnader" i andras bloggar.. :)

Det ska bli roligt att se bilder från ert kök. kram

ALEGNI sa...

åh, vad jag ångrar att jag i ett svagt ögonblick bytte mina gamla skönskridskor till ett par "hockare". för det första kan jag inte skrinna med de nya o för det andra är de inte något man vill visa upp ;)

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja jag har ju trillat dit som de flesta andra med att hänga upp skridskor tillsammans med granris.
Din skridsko var ju festlig.
Jag håller med dig om alla de där tivoliblinkande ljusslingorna...hu så rysligt. Nää håller mig till mina vita drömmar... :)

Kram kram

Viveka

Ekebo sa...

vackert med sridskor både d riktiga och den till prydnad. Undrar om jag har några gamla skridskor någonstans........Kram på dig!