fredag 5 december 2008

Mossgalen
Jag är inte bara mångalen, utan lite mossgalen också... :O) Har igen gjort några stycken ljuskrukor med mossa. Det är samma krukor där jag hade rönnbären i höstas men nu har dom bytts ut mot lite mossa. Och pricken över i:et kanske blev den lilla medaljongen på ljusen. Dom passar bra på spiselkransen under min hemgjorda björkriskrans. Kanske jag kunde pryda den med ett rött band också... Och tyvärr är spisen fortfarande sprucken... MEN skrubbdörren är återlämnad och en ny på kommande!! Så kanske jag kan få stänga in allt bråtet där till jul. Ni vet... det som inte syns så finns inte... :O)

Ikväll har vi julfest med jobbet! Det brukar vara skoj! Alla är lite smågalna i vårt hus... ;O) Och min jobbkompis och jag skall stå för dukningen. Där ingår bl.a spets, vita servetter, röda äppel, granris, massor med ljus... Måste komma ihåg att fota! Och korgen är packad inför söndagens julbasar. Barnen har tummat och tummat sina smällkarameller, och häromdagen frågade även storasyster om hon kunde få köpa en... :O) Vi hoppas förstås på mycket folk! Ha en skön helg alla mina läsare. Såg nyligen att räknaren passerat 50.000 besökare! Det är rätt många... och borde väl firas på något sätt... ;O)

16 kommentarer:

Vit Spets sa...

God morgon!
Tack för kommentaren... kan dock meddela att godiset är slut (tur att det finns nya) & att det har tinat ordentligt - men än finns det snö kvar...

Ljuvligt att vara "mossgalen" iaf hemma hos dig :)

Hoppas att julfesten blir lyckad, Snällllllla kom ihåg att fota dukningen...

Önskar Dig en trevlig dag
//Siv

Maria sa...

Sååå fint...gillar också mossa men är lite lat att hämta hem ur skogen ;O)

Ska ni ha julfest hemma hos er...låter kul !! Är också nyfiken på ert hus *smile* vem vet kanske jag bankar på dörren näst jag besöker Närpes :O)

Ha en skön helg!

Lenas pysselgrop sa...

Det är fint med mossa!
Man borde ha passat på och hämtat lite i skogen igår, för nu har det igen kommit snö här hos oss..

i et lite rødt hus sa...

Mose er en skikkelig favoritt her i huset også, og heldigvis har vi masse i skogen bredvid oss, men nå er den dekket av snø...
Ha en fin helg

Henna sa...

Du vet väl att människor som besitter lite "galenhet" är de mest kreativa och konstnärliga folkslaget ;-) Fint blir det iaf!
Hoppas du får superduper roligt ikväll! Här snöar det :-)

Trevlig helg!

Kram Anne

Lilja's Corner sa...

Det är jättevackert med mossa. Fast jag är så knasig att jag får dåligt samvete för dom små krypen som blir väckta ur sin vintersömn och, ja.. dör :/

Va glad jag blev åt att du tyckte att mitt hjärta var fint :) Var har du förresten köpt hjärtanen som du har på ljusen? Jag har två likadana, inhandlade i Uleåborg, och skulle vilja ha fler...

Ha en rolig julfest!

Fru Skrot - Rouva Romu sa...

Hej mossgalen! Som vanligt gillar jag allt pynt som du visar! Så kul med julfest, kom ihåg att dricka många koppar kaffe att du orkar hela kvällen ;)

Hanna sa...

Jättefina! Gåller på att syssla med lerkrukor här också :)

Grinden på glänt sa...

Hi hi... det är himla kul att få uppfylla en dröm! Vad kul att du hittat nåt du gillat av våra produkter! Vad köpte du? *nyfiken*

Frida sa...

Visst är det fint med mossa, det kan man dessutom göra mycket med. Fint arrangemng du har gjort. Det var kul att få ta del av utstälningen i förgående inlägg.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Millas hem sa...

Så jättefint! Har också de små hjärtanen!
Kram

Emma sa...

Jättefina mosskrukor du gjort. Har gjort något liknande, fast målat krukorna lite "blaskigt" vita:)

Trevlig advent Kram Emma

Under en vind sa...

Verkligen snyggt med ljus i krukorna! Vill jag ha som adventsljusstake nåt år....

Ha det gott, kram!

Prillig sa...

Hej!
Vilken fin blogg du har. Tog mig en liten titt och kommer gärna tillbaka...
Välkommen att titta in hos mig.

Britt

Huset på landet sa...

jättefina mosskrukor, jag är också mossgalen =). Å vilka julkalendrar som mormor gjort sen!! Wow! Jag var och kikade på er utställning och köpte en del smått o gott.
Hoppas julfesten blev lyckad!

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Så fint på spisen...gillar det enkla du gjort...Jag skulle också behöva lite mossa, men vi har aldeles för mycket snö här. Jag får vänta och se om det töar snart.

Ha en härlig Måndag. Kram Pirre