måndag 22 december 2008

Klappar

Barnen har sovit hos mormor inatt, och jag paketerade klappar för brinn kära livet igårkväll... Framför brasan, med en glöggmugg bredvid, och med julmusik i bakgrunden var det rätt mysigt! De flesta klappar i helt traditionellt julklappspapper med tomtar och disneyprinsessor på, men några får sina inslagna med lite mer känsla... beror lite på mottagaren. Vissa sätter inte riktigt samma värde på ett brunt vanligt omslagspapper medan vissa andra gör det... Ni vet vem ni är... ;O) Vissa får också ett julhjärta på sitt paket made by storasyster. Tack spets i kanten för ideén... Mannen anlände sen sådär passligt när fyra klappar var kvar. Det kallar jag bra tajmning... :O)
Julklappsetiketterna gjorde jag enkelt själv med utprintade julbilder.


Innehållet varierar också. Vissa sätter ju mer värde på en hemgjord klapp, medan andra kanske inte gör det... Några av mina vänner får denna kombination. Rätt enkel men ändå fin! Några andra får annat hemgjort men det kan jag tyvärr inte visa här idag, men kanske efter jul... ;O)


Och helgen var låång, för nu är huset fejat och pyntat, granen huggen, köttbullarna rullade och som sagt klapparna inslagna. UNDERBART kan jag bara säga! Och dessutom har det kommit SNÖ inatt... :O)

6 kommentarer:

Hanna sa...

Vilka trevliga klappar!

Jag kände mej nästan som ett litet barn när jag drog upp spjälgardinerna i morse då jag fick se det fina snötäcket, vilken lycka! Tanken på att det endast är 1 morgon kvar gjorde inte saken sämre heller!

Gammelgård sa...

Jaa, exakt samma känsla har jag nu också!!
Igår fejades hela dagen och granen togs in. Nu är det bara att njuta!:)
Känner så väl igen ditt resonemang kring julklappspaketering:))

Moster sa...

Jag kommer ihåg de tiderna när barnen var små (de större alltså) och jag väntade tills alla somnat före jag började packa och lacka. Höll ofta på till 2 tiden på natten före allt var klart och detta ver alltid natten till julafton. Nu orkar jag inte mera vänta tills alla somnat så nu får jag börja i god tid och slå in ett paket nu och då.
I år är mina paket inte lika fina som dina. Tyvärr.
Kram Moster

Hanna sa...

Vad mysigt att paketera framför brasan och dricka glögg.

Trevlig helg till dig och din familj!

ALEGNI sa...

ja, vilket fantastiskt jullandskap vi har just nu!
också jag förstår precis ditt resonemang kring julklappsinslagningen. ett år slog jag in alla paket med ytterst stor omsorg, men tårarna nästan trillade när paketen sen blev uppslitna ;)
kram!

Lottaspace sa...

Jag har inte packat mina julklappar ännu! Har inte ens lagat alla klart! Förstår inte varför jag har dragit ut på det..

Angående näsduksfodralet, så har jag nog en liten bit tyg kvar, så kan nog fixa en sån till dig i något skede, hör bara av dig sen!

Men du skulle inte kunna skicka lite snö hit är du snäll?

Ha en riktigt skön jul nu!

Kram,Lotta